ÄNTLIGEN SOMMARLOV!

Vad vill du hitta på i sommar?

Kul i Malmö erbjuder dig som är ung i Malmö en massa roliga saker att hitta på varje dag på sommarlovet.

Vill du testa en ny sport, spela in egen musik, dansa, måla eller kanske träffa nya vänner? Aktiviteterna finns på olika platser över hela stan och det kostar ingenting att vara med!

Är du nyfiken på vad som händer i Malmö under sommarlovet? ?
Här hittar du sommarlovets aktiviteter!


Sommarlov 2023

Under sommarlovet arrangerar Malmö stad tillsammans med Malmös föreningsliv en massa aktiviteter. Det finns aktiviteter för alla unga Malmöbor mellan 6 och 25 år och det är helt gratis att vara med på aktiviteterna. I sommar sprider vi ut aktiviteterna över hela staden. Men på vissa ställen samlar vi aktiviteter så att man kan testa en massa olika saker på samma plats. Bland annat såhär:

KUL I MALMÖ RIBBAN

Mellan den 17 juni och 11 augusti öppnar Kul i Malmö Ribban nere vid T-bryggan på Ribban. Här kommer du att kunna testa en massa roliga aktiviteter, låna fritidsprylar från Fritidsbanken och bara hänga med dina vänner.

Kul i Malmö Ribban är bemannat och öppet mellan klockan 10:00 och 17:00 varje dag.

KUL I MALMÖ POP-UP

Vi kommer också att ha Kul i Malmö Pop-up!

Den 3 till 9 juli kommer vi till Lindängens IP och den 12 till 18 juli kommer Kul i Malmö Pop-up till gräsplanen vid Öresunds Funkis, en annan del av Ribban. Öppettiderna kommer att vara kl. 11.00 – 18.00 under alla dagar.

Mer info om vad som kommer att finnas på plats hittar du här!

OLYMPIADAGARNA

Varje år arrangeras Olympiadagarna tillsammans med Sveriges olympiska kommitté. I år kör vi den 10-11 juni på Limhamnsfältet. I olympisk inramning får barn och ungdomar prova på ett gäng olika idrotter och träffa olympier.

På plats kommer man bland annat att kunna testa basket, tennis, skateboard.

För dig som har en funktionsnedsättning

Vi vill att alla unga Malmöbor ska ha ett fint sommarlov. För dig som har en funktionsnedsättning finns det information om tillgänglighet i beskrivningen av alla aktiviteter. Det finns också specifika aktiviteter som enbart riktar sig till de av oss som har en funktionsnedsättning. Här kan du läsa mer om några av dessa aktiviteter.

Parasport-guider

Nu kan just du som är mellan 6 och 25 år och som har en rörelsenedsättning, synnedsättning eller intellektuell funktionsnedsättning boka en tid med en av våra Parasport-guider!

Parasport-guiden har själv någon typ av funktionsnedsättning och är alltid över 18 år gammal.

Läs mer här!GDPR

Under sommarlovet kommer vi att fotografera på Kul i Malmö Ribban och Kul i Malmö Pop up. Dessa bilder används för att marknadsföra vår verksamhet. Vi kommer självklart också att samla in muntligt samtycke från personer som syns i bild. Om du ändrar dig kring samtycke och vill att vi tar bort bilder på dig så kontakta oss här!