Sommarlov 2024 med Kul i Malmö

ÄNTLIGEN SOMMARLOV!

Vad vill du hitta på i sommar? Vill du kanske testa en ny sport, göra något kreativt eller träffa nya vänner?

Kul i Malmö erbjuder dig som är ung i Malmö massor av roliga saker att hitta på varje dag under sommarlovet. Det är helt gratis att vara med och aktiviteterna finns runtom i hela Malmö!

Vid T-bryggan på Ribersborgsstranden kommer vi även i år ha en hubb med extra många aktiviteter på ett och samma ställe varje dag under sommarlovet kl. 10-16!

Är du nyfiken på vad som händer i Malmö under sommarlovet? Här hittar du alla aktiviteter!

Sommarlov 2024

Under sommarlovet arrangerar Malmö stad tillsammans med Malmös föreningsliv en massa aktiviteter. Det finns aktiviteter för alla unga Malmöbor mellan 6 och 25 år och det är helt gratis att vara med på aktiviteterna. I sommar sprider vi ut aktiviteterna över hela staden. Men på vissa ställen samlar vi aktiviteter så att man kan testa en massa olika saker på samma plats. Bland annat så här:

KUL I MALMÖ RIBBAN

Mellan den 17 juni och 9 augusti hittar du Kul i Malmö Ribban nere vid T-bryggan på Ribersborgsstranden. Här kommer du att kunna testa en massa roliga aktiviteter, låna fritidsprylar från Fritidsbanken eller bara hänga med dina vänner!

Kul i Malmö Ribban är bemannat och öppet mellan klockan 10:00 och 16:00 varje dag.

För dig som har en funktionsnedsättning

Vi vill att alla unga Malmöbor ska ha ett fint sommarlov. För dig som har en funktionsnedsättning finns det information om tillgänglighet i beskrivningen av alla aktiviteter.

Det finns också specifika aktiviteter som enbart riktar sig till de av oss som har en funktionsnedsättning. Här nedan kan du läsa mer om några av dessa aktiviteter.

Föreningsdrivna aktiviteter

I beskrivningen för varje aktivitet som finns här på hemsidan finns en checklista för att bättre beskriva tillgängligheten på plats. Detta är sådant som föreningar och verksamheter själva fyller i för att du som besökare enklare ska kunna ta ställning till om aktiviteten uppfyller dina behov. Självklart kan man också alltid kontakta aktivitetens kontaktperson för mer information.

Parasport-guider

Nu kan just du som är mellan 6 och 25 år och som har en rörelsenedsättning, synnedsättning eller intellektuell funktionsnedsättning boka en tid med en av våra Parasport-guider!

Parasport-guiden har själv någon typ av funktionsnedsättning och är alltid över 18 år gammal.

Läs mer här!GDPR

Under sommarlovet kommer vi att fotografera på Kul i Malmö Ribban och Kul i Malmö Pop up. Dessa bilder används för att marknadsföra vår verksamhet. Vi kommer självklart också att samla in muntligt samtycke från personer som syns i bild. Om du ändrar dig kring samtycke och vill att vi tar bort bilder på dig så kontakta oss här!