Malmös föreningsliv

Malmö har ett rikt föreningsliv tack vare alla aktiva och ledare som lägger ner hjärta och själ i sina föreningar för att erbjuda olika fritidsaktiviteter.

I Malmö finns det ett stort utbud av föreningar och en stor bredd av aktiviteter. Att vara med i en förening har olika betydelse för alla. Det kan handla om att ha någonting att längta efter på sin fritid, en plats att lära känna andra med samma intressen eller en trygg plats där du kan hänga med dina bästa vänner.

Är du nyfiken på någon av Malmös föreningar eller vill hitta en ny fritidsaktivitet kan du genom Kul i Malmö prova på olika aktiviteter, helt gratis! Kanske du hittar din nya grej! Under loven erbjuder föreningar prova på-tillfällen men även under terminerna är det många som har drop in, där du kan komma och prova på när du vill och hur ofta du vill. Bra va?

Kolla in vilka Kul i Malmö-aktiviteter som finns just nu här och hitta alla Malmös föreningar här.

Vi ses!


Vad är det bästa med att komma till träningen?

Maleah – Malbas

Jag är medlem i Malbas för att jag älskar att spela basket. Vi i Malbas är väldigt bra på att stötta varandra vilket gör att det blir roligare att komma till träningen. Men även på varje träning försöker jag utmana mig själv och göra det bästa.

Det bästa med att komma till träningen är att komma till ett ställe där alla tycker om samma sak. Det skapar en gemenskap som gör att det blir lättare att prata med varandra och skaffa nya vänner.

Malbas betyder faktiskt väldigt mycket för mig. Malbas gör att det blir någonting att längta efter på din fritid. Basket är det bästa som finns!

Vad betyder Arena 305 för dig?

Mi Ellis – Arena 305

Jag är medlem på Arena 305 för att jag vill testa på olika typer av musik och testa att sitta i olika lokaler som studio och replokaler.

Det bästa med att komma hit är att få träffa andra människor som håller på med musik och andra roliga saker som man kan samarbeta med.

Arena 305 betyder otroligt mycket för mig! Jag har varit här i fem år och har suttit i deras studio- och replokaler och har nu släppt musik och det hade nog inte varit möjligt utan dem.