Hoppa till innehållet
Kul i Malmö
Laddar Aktiviteter

Muy Mucho med La Guanaca Compañía

Möt en explosion av energi i Muy Mucho – en föreställning som både fängslar och fascinerar med sin unika blandning av cirkuskonster, fysisk teater och en djupdykning i argentinsk tradition. I centrum står en så kallad kinesisk påle, kompletterad med akrobatik och jonglering som tar andan ur dig. Denna duo bjuder på en hisnande upplevelse, drivna av sin vana att dricka alltför stora mängder mate. Denna traditionella argentinska koffeinhaltiga dryck, som framställs av yerba mate-blad, ger dem ett överflöd av energi som manifesteras genom hela föreställningen.

Muy Mucho är inte bara en cirkusakt; det är en hyllning till den gemenskap som mate-drickandet symboliserar i Argentina. Upplev hur drycken väcker deras kroppar till liv och hur ljudet av argentinsk folklore ekar genom föreställningen. Varje detalj är tänkt att hylla och dela med sig av den argentinska själen.

La Guanaca levererar en föreställning som väcker både nyfikenhet och förtjusning, där varje rörelse och varje skratt har sitt ursprung i hjärtat av argentinsk kultur.

 

Tid och plats

 

Fredag 26 juli                            kl 16-17            Konsthallstorget

Fredag 26 juli                            kl 19-20            Konsthallstorget

 

Information
Datum: fredag 26 juli
Tid: 16.00–17.00
Ålder: – år
Kategori:

Plats

Konsthallstorget

S:t johannesgatan 7
Malmö, Sverige
Arrangör
Malmö Sommarscen
Telefon: 040-34 48 82
E-post:
Webbsida: sommarscen.se