Hoppa till innehållet
Kul i Malmö
Laddar Aktiviteter
  • Detta event har redan ägt rum.

Februarilov med Malmös fritidsgårdar

Häng med Malmös fritidsgårdar på höstlovet!

Malmös fritidsgårdar håller öppet under februarilovet och har flera roliga aktiviteter planerade under lovveckan!

Kolla in gårdarnas Instagram-sidor för att se vad de har för olika aktiviteter planerat. För utflykter kan föranmälan behövs, info om det finns i så fall på deras Instagram och anmälan görs till din lokala fritidsgård. Allt är så klart kostnadsfritt!

 

Malmös fritidsgårdar på Instagram:

 

*Till Funka på fritidsgårdarna är du med någon form av funktionsnedsättning i åk 6 till och med gymnasiet välkommen att komma och träffa andra ungdomar under fria former. Här jobbar trygga ledare som sätter varje individ i fokus. Vi utmanas och utvecklas tillsammans. Om du är intresserad av att besöka Funka kan ni läsa mer och hitta kontaktuppgifter här.

 

I Malmö finns det 18 fritidsgårdar. När du kommer till någon av fritidsgårdarna möts du av personal på plats som skapar en trygg miljö att hänga på. Här kan du testa på många olika aktiviteter, till exempel göra musik i en musikstudio, dansa, spela sällskapsspel eller tv-spel, pyssla, sy eller få hjälp med läxorna. På loven åker fritidsgårdarna även ut på utflykter och läger. Allt är gratis att delta i!

Information
Datum: måndag 19 februari
Tid: 14.00–21.00
Ålder: 12–18 år
Kategori: , , , , , , ,

Plats

Malmö, Sverige

+ Google Map