Tillgänglighet på Karavanen

Som vanligt står Kul i Malmö redo med ett fullspäckat lovprogram och i år presenterar man dessutom en turnerande nyhet: Kul i Malmö Karavan. I sommar kommer vi ut till er! Kul i Malmö Karavan är ett pop-up koncept som kommer att dyka upp runt omkring i Malmö under sommarlovet.

Varje tisdag-torsdag under sommarlovet mellan klockan 10 och 14.30 besöker vi en ny plats i Malmö. På plats hittar du flera olika aktivitetshubbar fyllda med exempelvis basket, crossfit, drönarflygning, rullstolshinderbana, bowling, gymnastik, dans, musik, tennis, bordtennis och en hel del annat kul runt omkring. Delar av Malmös föreningsliv följer med oss på Karavanen. Även kulturskolan och konsthallen hakar på under några sommarlovsveckor från och med v. 29. Du kan då också spela instrument, testa dina DJ-skills, eller utmana din kreativitet på olika sätt. Våra Unga ledare är på plats för att lotsa er runt på området och hjälpa er med olika aktiviteter på plats.

Samtliga hubbar är tillgänglighetsanpassade och varje aktivitetsområde har tillgång till en tillgänglig toalett.

Ledsagare, assistans eller liknande är såklart välkommen att följa med. Vill ni boka en lots som följer med ut på aktiviteterna så går det också bra. Detta gör ni genom Parasportförbundets ”Boka-en-parasportare” – läs mer här.

Karavanen besöker olika idrottsplatser i Malmö under sommarlovet. Varje tisdag-torsdag mellan v. 25 och v. 32.