Kul i Malmö Karavan

Som vanligt står Kul i Malmö redo med ett fullspäckat lovprogram och i år presenterar man dessutom en turnerande nyhet: Kul i Malmö Karavan. I sommar kommer vi ut till er! Kul i Malmö Karavan är ett pop-up koncept som kommer att dyka upp runt omkring i Malmö under sommarlovet.

Varje tisdag-torsdag under sommarlovet mellan kl. 10 och 14.30 besöker vi en ny plats i Malmö. På plats hittar du flera olika aktivitetshubbar fyllda med exempelvis basket, crossfit, drönarflygning, rullstolshinderbana, bowling, gymnastik, dans, musik, tennis, bordtennis och en hel del annat kul runt omkring. Delar av Malmös föreningsliv följer med oss på Karavanen. Även kulturskolan och konsthallen hakar på under några sommarlovsveckor från och med v. 29. Du kan då också spela instrument, testa dina DJ-skills, eller utmana din kreativitet på olika sätt. Våra Unga ledare är på plats för att lotsa er runt på området och hjälpa er med olika aktiviteter på plats.

Är du nyfiken på fler saker som Karavanen innehåller?

  • Från och med v. 29 till v. 32 kommer Fritidsbanken att vara med på Karavanen.
  • Malmö flygförening är på plats med sina drönare.
  • Missa inte rullstolshinderbanan!
  • Föreningen MEGA kommer med Nintendo switch under v. 30
  • Kulturskolan är med alla dagar v. 29-32, dom har med sig pedagoger inom: teater, musikal, sång, blåsinstrument, bild & form, Dj, dans, textskrivande (rap/spoken word) och slagverk.
  • Malmö konsthall kommer med en kreativ workshop på tisdagar v. 28-32, och även onsdagar under v. 30 och 32.

Alla 10 hubbar är tillgänglighetsanpassade och det finns tillgängliga toaletter på samtliga områden. Vill du veta mer om Karavanen och tillgänglighet på området kan du läsa om det här.

Här ser ni schemat för vecka 28 och 29. Nytt schema för resterande sommarlovsveckor kommer i slutet av vecka 29.