Häng med

Varje år utbildar fritidsförvaltningen Unga Ledare. Utbildningen hålls för ungdomar mellan 16-25 år som är engagerade i föreningslivet och vill utveckla sitt ledarskap. Under loven anställer vi ungdomarna som Unga Ledare och de tar med barn som är mellan 8 och 12 år ut på aktiviteter runt om i Malmö. Barnen behöver samtycke från en förälder för att få följa med på aktiviteterna.

Vill ditt/dina barn följa med på en aktivitet? Kul! Samtyckesblanketten är digital. Fyll i alla obligatoriska fält och skicka in blanketten.

Länk till samtyckesblanketten!

OBSERVERA!

Tänk på att skriva i alla uppgifter i blanketten annars kan vi inte ta emot era barn. Vi behöver att ni fyller i namn, efternamn, ålder och postadress (gata och nummer, postnummer och ort).

Hur går det till?

Vi hämtar upp barnen och tar med dem till gratisaktiviteter som arrangeras av Malmö stad under skollovet. Vi tar oss till aktiviteterna antingen med Skånetrafiken eller med inhyrda bussar. Du hittar alla aktiviteter på kulimalmo.se. Vi kommer att vara mellan 4-6 ledare per grupp och max 5 barn per ledare.

Vissa dagar kan vi vara fullbokade, då hamnar ert barn i kö och får följa med oss en annan dag istället. Aktiviteterna pågår under hela skollovet, men vi jobbar bara måndag-fredag.

Vad behöver jag tänka på innan aktiviteten?

  • Barnen ska ha kläder efter väder.
  • Egen matsäck. Barnen får inte ha med sig godis eller läsk. Det är förbjudet att ta med nötter då det kan finnas barn som är allergiska.
  • Barnen ska komma i tid till bussen. Vi kan tyvärr inte hämta barn som inte kommer i tid. I bussen sitter vi alltid ner och har bälte på oss.
  • Barn och ledare bemöter varandra med respekt.


Jag har en fråga!

Behöver du hjälp eller har frågor om samtyckesblanketten? Kontakta fritidsförvaltningens dataskyddssamordnare:
Mejl: fritidsforvaltningen.gdpr@malmo.se

Behöver du hjälp eller har frågor om aktiviteterna med Unga ledare? Kontakta fritidsförvaltningens samordnare för Unga ledare:
Telefon: 040-342528
Mobil: 0708-867538
Mejl: ungaledare.fri@malmo.se


For information in English

Do you need help or have any questions about the consent form? Please contact our data protection coordinator at fritidsförvaltningen:
E-mail: fritidsforvaltningen.gdpr@malmo.se

Do you need help or have any questions about the activities with Unga ledare? Please contact our coordinator for Unga ledare at fritidsförvaltningen:
Phone: 040-342528
Mobile: 0708-867538
E-mail: ungaledare.fri@malmo.se