Laddar Aktiviteter
  • Detta event har redan ägt rum.

Youth Pride: Workshop Dragqueen

Youth Pride: Workshop Dragqueen
Amiralen, WorldPride Park
Tid: 16.30-18.00
Dörrarna öppnar 15 minuter innan starttid

 

Lady Busty & Miss Shameless är två Dragqueens från Malmö som genom åren har hunnit med att showa på olika scener och på olika Pride-firanden runt om i landet, hållit i dragbingo, medverkat i musikvideo och läst sagor för både vuxna och barn. Det har även haft workshops för förskolebarn och nu håller det i en workshop för unga Dragqueens. I denna workshop kommer vi att ge tips för att skapa sin egen Dragpersona och ge sminktips på vägen. Ta med din necessär med smink och låt dig inspireras och guidas av Lady Busty och Miss Shamesless! Drag har inga gränser utan det är bara din kreativitet som styr den.

Under dagen finns även en workshop i dragking och open stage med Fryshuset. Läs mer om dessa här:

Dessutom är HaBiTat Q, AKT med Malmö Opera och Trans- och tjejjouren på plats med aktiviteter!

Habitat Q:
HaBiTat Q är en mötesplats för unga hbtqi+ personer i åldrarna 13-19 år. Under WorldPride hittar du oss på Youth Pride varje vardag klockan 15-20 och klockan 12-20 på helgerna. Alla vi som arbetar på HaBiTat Q är också hbtqi+ personer och du kan alltid snacka med oss om vad du vill. Kom förbi, häng i sofforna, bläddra i tidningar och böcker, pyssla, prata med folk, spela spel och fika. Allt är gratis.

AKT med Malmö Opera:
Kom och ta del av AKT:s Gold Room där du som besökare kan få en rolig pride-sminkning och uttrycka dina känslor i vår konsthörna. AKT:isarna hänger på plats för att träffa dig och svara på dina frågor. Kom och häng med oss någon gång under helgen så har du chans att vinna föreställningsbiljetter på Malmö Opera!

Trans- och tjejjouren:
Trans- och Tjejjouren i Malmö är en partipolitiskt och religiöst obunden ideell förening som bland annat håller workshops i skolor och ger stöd genom chatt och mail till icke-binära, transpersoner och/eller tjejer mellan 12 och 30 år. På Youth Pride Amiralen kommer vi som tidigare år hålla ett trygg rum, där du kan komma förbi och hänga, göra en pin, delta i quiz, bläddra i tidningar, ladda mobilen, prata med oss eller bara ta en paus mellan andra programpunkter. Vi från jouren är alla själva icke-binära, transpersoner och/tjejer i åldern 18-30 och hoppas att vi ses!

Anmäl dig till denna aktiviet
Datum: söndag 15 augusti 2021
Tid: 16.30–18.00
Ålder: 13–19 år
Stadsdel: Södra innerstaden
Kategori:

Plats

Folkets Park

Norra Parkgatan
Malmö, Sverige

Arrangör

Folkets Park
Telefon: 040-34 10 00
E-post:
Webbsida: www.malmofolketspark.se
Kul i Malmö