Just nu erbjuder Kul i Malmö enbart digitala aktiviteter – detta gäller fram till och med den 24 januari! Ta hand om er!

Laddar Aktiviteter
  • Detta event har redan ägt rum.

Youth Pride: Ready, set, K-pop!

Youth Pride: Reday, set, K-pop!
Amiralen, WorldPride Park
Tid: 15.00-22.00
Dörrarna öppnar 15 minuter innan starttid

Joina oss och ta del av ett nytt, fräscht och händelserikt K-pop event! Vi har en massa spännande aktiviteter att bjuda på under eventet. Men höjdpunkten är en K-pop cosplaytävling! DU kan anmäla dig för att tävla! Kom uppklädd som din favorit K-pop star eller kanske har du en ikonisk scenoutfit som K-pop idolerna? Du får möjligheten att gå en kort catwalk längs en runway, visa upp en kort dans, pose eller performa max 1 minut till musik av K-pop idolen du har valt. I slutet av eventet delas det ut ett pris till den bästa deltagaren!

Förutom denna cosplay tävling kommer vi också ha en kort dansworkshop, en häftig photo-booth station, pysselhörna för bl.a polco och spelhörna för lite mindre lekar. På scenen kommer vi även ha ett stort K-pop quiz där vinnaren får ett pris! K-pop Random Dance Play musik kommer att spelas under hela eventets gång och det kommer finnas försäljning av helt ny K-pop merch och populära snacks. Vill man inte vara med i cosplay tävlingen, men vill ändå komma till eventet för att hänga och ha kul så är det självklart helt ok!

 

Pga rådande omständigheter har vi begränsade platser. Vi kommer ha detta eventet i två omgångar, alltså olika tider men samma upplägg. Välj den tid som passar dig bäst:
13 augusti kl. 15:00–17:30 https://billetto.se/en/e/ready-set-k-pop-tickets-556256/

13 augusti kl. 19:00–21:30 https://billetto.se/en/e/ready-set-k-pop-tickets-556555/

OBS! För att vara med och tävla behöver du först boka en biljett till det passet du vill besöka SAMT skicka in din anmälan till tävlingen via detta formuläret: https://forms.gle/FuNbDHXxT8VwLwKDA

 

Om the Unnie Vibe Academy:
The Unnie Vibe Academy är en dansskola för alla K-pop och dansintresserade. Skolan startades augusti 2017 av Wendy Huynh och blev snabbt en samlingspunkt för alla K-pop intresserade. Namnet The Unnie Vibe Academy kommer från dansgruppen The Unnie Vibe som är Wendys egna K-pop dansgrupp. Skånes första K-pop skola är öppen för alla oavsett ålder och danserfarenhet. Vi anordnar även workshops och andra evenemang. Följ oss gärna på Instagram, @theunnievibeacademy för uppdateringar!

På plats idag är även HabitatQ och AKT Gold Room:

Habitat Q:
HaBiTat Q är en mötesplats för unga hbtqi+ personer i åldrarna 13-19 år. Under WorldPride hittar du oss på Youth Pride varje vardag klockan 15-20 och klockan 12-20 på helgerna. Alla vi som arbetar på HaBiTat Q är också hbtqi+ personer och du kan alltid snacka med oss om vad du vill. Kom förbi, häng i sofforna, bläddra i tidningar och böcker, pyssla, prata med folk, spela spel och fika. Allt är gratis.

AKT med Malmö Opera:
Kom och ta del av AKT:s Gold Room där du som besökare kan få en rolig pride-sminkning och uttrycka dina känslor i vår konsthörna. AKT:isarna hänger på plats för att träffa dig och svara på dina frågor. Kom och häng med oss någon gång under helgen så har du chans att vinna föreställningsbiljetter på Malmö Opera!

fredag 13 augusti 2021

Information

Datum: fredag 13 augusti 2021
Tid: 15.00–22.00
Ålder: 13–19 år
Stadsdel: Södra innerstaden
Kategori:

Plats

Folkets Park

Norra Parkgatan
Malmö, Sverige

+ Google Map

Arrangör

Folkets Park
Telefon: 040-34 10 00
E-post:
Webbsida: www.malmofolketspark.se
Kul i Malmö