Just nu erbjuder Kul i Malmö enbart digitala aktiviteter – detta gäller fram till och med den 24 januari! Ta hand om er!

Laddar Aktiviteter
  • Detta event har redan ägt rum.

Youth Pride: AKT Podden live med Malmö Opera

AKT Podden live med Malmö Opera
Amiralen, WorldPride Park
Tid: 17.00-18.30
Dörrarna öppnar 15 minuter innan starttid

Nu är AKT Podden tillbaka – fast denna gång live! Vi kommer att bjuda på en show med spännande samtal om scenkonst ur ett ungt perspektiv på temat Pride. Du som besökare kan ställa frågor via Q&A till programledaren och den hemliga gästen!

Malmö Operas ungdomsprojekt AKT – Arrangemang, Kultur, Teater – vill att fler unga ska känna sig inkluderade i kulturen. HBTQIA+-frågor är ett självklart val när AKT:isarna bestämmer vilka teman som är viktiga att jobba med.

Under dagen kan ni även ta del av HaBiTat Q, AKT GoldRoom och Trans- och tjejjourens aktiviteter! Glöm inte att boka biljetter till aktiviteterna:

Kl 11.00-15.00: https://billetto.se/…/hang-out-at-youth-pride-tickets…/

Kl 19.00-22.00: https://billetto.se/…/hang-out-at-youth-pride-tickets…/

Habitat Q:
HaBiTat Q är en mötesplats för unga hbtqi+ personer i åldrarna 13-19 år. Under WorldPride hittar du oss på Youth Pride varje vardag klockan 15-20 och klockan 12-20 på helgerna. Alla vi som arbetar på HaBiTat Q är också hbtqi+ personer och du kan alltid snacka med oss om vad du vill. Kom förbi, häng i sofforna, bläddra i tidningar och böcker, pyssla, prata med folk, spela spel och fika. Allt är gratis.

 

AKT med Malmö Opera:
Kom och ta del av AKT:s Gold Room där du som besökare kan få en rolig pride-sminkning och uttrycka dina känslor i vår konsthörna. AKT:isarna hänger på plats för att träffa dig och svara på dina frågor. Kom och häng med oss någon gång under helgen så har du chans att vinna föreställningsbiljetter på Malmö Opera!

Trans- och tjejjouren:
Trans- och Tjejjouren i Malmö är en partipolitiskt och religiöst obunden ideell förening som bland annat håller workshops i skolor och ger stöd genom chatt och mail till icke-binära, transpersoner och/eller tjejer mellan 12 och 30 år. På Youth Pride Amiralen kommer vi som tidigare år hålla ett trygg rum, där du kan komma förbi och hänga, göra en pin, delta i quiz, bläddra i tidningar, ladda mobilen, prata med oss eller bara ta en paus mellan andra programpunkter. Vi från jouren är alla själva icke-binära, transpersoner och/tjejer i åldern 18-30 och hoppas att vi ses!

lördag 14 augusti 2021

Information

Datum: lördag 14 augusti 2021
Tid: 17.00–18.30
Ålder: 13–19 år
Stadsdel: Södra innerstaden
Kategori:

Plats

Folkets Park

Norra Parkgatan
Malmö, Sverige

+ Google Map

Arrangör

Folkets Park
Telefon: 040-34 10 00
E-post:
Webbsida: www.malmofolketspark.se
Kul i Malmö