Just nu erbjuder Kul i Malmö enbart digitala aktiviteter – detta gäller fram till och med den 24 januari! Ta hand om er!

Laddar Aktiviteter
  • Detta event har redan ägt rum.

Vinterspelen

Vinterspelen är tillbaka på Stortorget! 

Mellan den 29 december och 9 januari intar Vinterspelen Stortorget i Malmö. Kom hit och testa allt från klassiska brädspel och legobygge till VR och olika typer av datorspel. Träffa astronomer, bygg en egen robot eller utmana Rymdspanarna i Just Dance! Inga förkunskaper krävs och hela familjen är välkommen. Allt är gratis! Gör er redo för ett spännande jullov i spelens värld där bara fantasin sätter gränser!

 

Biljett krävs
De nya pandemirestriktionerna som trädde i kraft den 23 december påverkar evenemanget Vinterspelen. Evenemanget kommer att äga rum som planerat, men du som besökare behöver boka en kostnadsfri biljett till evenemanget, eftersom vi behöver begränsa antalet deltagare som är i tältet samtidigt.

Du bokar din biljett via länken här och får sedan en bokningsbekräftelse skickad till din e-post. Om du befinner dig på plats på Stortorget kan evenemangets värdar hjälpa dig att boka via din telefon. Antalet besökare är begränsat till 100 personer samtidigt och varje insläpp varar i 45 minuter från bokad tid. Tänk på att inte boka biljetter om du är har symptom. Om du inte kan använda din biljett, ge den gärna till någon annan så att fler kan få ta del av Vinterspelen.

 

Vaccinbevis krävs för att delta på Vinterspelen
Alla personer över 18 år som vill delta på Vinterspelen måste visa upp ett giltigt vaccinbevis samt fotolegitimation. Läs mer om vaccinbevis här.

All information och hela programmet finns här: malmo.se/vinterspelen

 

Öppettider under nyår: 

Nyårsafton: 10 – 17
Nyårsdagen: 11 – 18

onsdag 29 december 2021

Information

Datum: onsdag 29 december 2021
Tid: 10.00–18.00
Ålder: 6–25 år
Stadsdel: Centrum
Ta med: Ta med kompisar eller hela familjen. Det finns något för alla!
Kategori:

Plats

Stortorget

Stortorget
Malmö, 21134 Sverige

+ Google Map

Kul i Malmö