Just nu erbjuder Kul i Malmö enbart digitala aktiviteter – detta gäller fram till och med den 24 januari! Ta hand om er!

Laddar Aktiviteter
  • Detta event har redan ägt rum.

Verkstad: Kreativ Pride

Gillar du att skapa? Nyfiken på HBTQ+? Då har du kommit rätt. På Kreativ Pride snackar vi om saker som HBTQ, Pride, identitet och lika rättigheter. Och dessutom så kommer vi skapa grejer på temat WorldPride 2021, som ju detta år arrangeras i Malmö och Köpenhamn. Detta är en kreativ verkstad med utgångspunkt från bild och form där vi kan göra allt från att trycka t-shirts, måla, göra prideaktiviteter eller fotografera. Ni som deltar bestämmer vad vi ska göra. På Malmö Kulturskola finns det nästan inga gränser för vad vi kan hitta på för kul.

Kreativ Pride är både till för dig känner dig som en HBTQ-ungdom eller har vuxit upp i en HBTQ-familj. Men också för dig som tycker att detta med Pride och HBTQ känns viktigt och spännande. Kanske vill du lära dig mer, kanske är du lite osäker på vem du är.

Vi startar den 18 mars och fortsätter varje torsdag fram till den 3 juni.

Det viktigaste är att du tycker alla får vara vem de vill vara. I den här gruppen ska alla känna sig trygga, kunna prata fritt och skapa utan att någon dömer och ifrågasätter. Är du med på det så skicka in din ansökan redan nu 🙂 Anmäl dig här! 

Är det så att du har frågor eller om du inte vill vara öppen i din anmälan maila i så fall Joakim.danell@malmo.se så hittar vi en lösning på det.

torsdag 18 mars 2021

Information

Datum: torsdag 18 mars
Tid: 16.00–17.00
Ålder: 11–13 år
Stadsdel: Centrum
Krav: Intresse för HBTQ+rörelsen, pride och att skapa kreativt
Kontaktperson: Joakim Danell
Kategori:

Plats

Malmö Konsthall

S:t Johannesgatan 7
Malmö, 205 80 Sverige

+ Google Map

Arrangör

Malmö Kulturskola
E-post:
Webbsida: www.malmo.se/kulturskolan
Kul i Malmö