Laddar Aktiviteter
  • Detta event har redan ägt rum.

Urban Beach

Strandens mest självklara häng med Urban Beach!
Vid T-bryggan på Ribban bygger vi sommarens bästa plats. Det befintliga trädäcket fylls med DJs, gratis wifi, quiz, solstolar, poetryslam, parasoll, palmer, vass och en flamingo. Här låter vi massage, VR och Konsthallen samsas med hennamålning, smoothies och smyckestillverkning.

Om du inte är den stillasittande typen så kan du på beachsportplanerna testa afrobeat, handboll, beachvolley, strandtennis, yoga, crossfit, skimboard, SUP, aquazumba, salsa och mycket mer. Dessutom har vi en container fylld med saker som du kan låna – bollar, rack, styltor, spel, böcker, boule, kubb, crocket, jongleringsbollar m.m.

Årets allra största nyhet, en uppblåsbar vattenhinderbana, kommer att finnas längst ut vid T-bryggans slut. Tillgänglig för den som kan simma och som har på sig en av våra flytvästar.

För den som inte är riktigt klar med simskolan eller tycker att vattentemperaturen är för låg, har vi varje vecka premiär för en upplevelse utöver det vanliga. En jättezorb, en 13 m hög och 35 m lång waterslide, trampolinpark, ett mini-toughest, och för att matcha succén i vattnet – en uppblåsbar hinderbana på land.

Allt händer inte samtidigt och hela tiden men mycket händer ofta och länge, allt är gratis!

Kolla vår Facebook så ser du vad som händer varje dag.

Datum: lördag 1 juli 2017
Tid: 11.00–20.00
Ålder: 6–25 år
Stadsdel: Västra innerstaden
Kategori:

Plats

Ribersborgstranden i Malmö

Ribersborgstranden i Malmö, mellan kallbadhuset och hundrastplatsen
Malmö, Sverige

+ Google Map

Arrangör

Urban Beach Malmö
Webbsida: www.facebook.com/urbanbeachmalmo/
Kul i Malmö