Just nu har vi ett begränsat antal aktiviteter igång. Ta hand om varandra, håll avstånd och stanna hemma om du är sjuk! ❤️

Laddar Aktiviteter
  • Detta event har redan ägt rum.

UKM-Festival Malmö

Hej!

Fredagen den 23:e april kl 19:00 kommer årets lokala UKM-festival i Malmö att äga rum.

I samarbete med Malmö Stads fritids- och kulturförvaltningar kommer festivalen sändas live på YouTube från Arena 305 Musik och Kulturhus (med endast digital publik).

Malmös fritidsgårdar planerar för att hålla lokala event på fritidsgårdarna runt om i staden för att gemensamt vara med digitalt under livesändningen. Övrig publik som inte är delaktiga på sin fritidsgård kan självklart streama festivalen hemifrån.

Alla från årskurs 6 till och med 25 år är välkomna att skicka in ett bidrag som visar deras kulturform, till exempel dans, musik, konst, spoken word, foto m.fl.

Bidraget ska vara inskickat senast fredagen den 9:e april och får vara max 5 minuter långt i form av en film. För att delta som artist (kulturutövare) ska en anmäla sig på UKMs hemsida ukm.se och sedan maila sitt bidrag till adel.andersson@malmo.se (Arena 305).

Beroende av konstnärlig bredd och representation kommer bidragen kunna gå vidare till regionfestival och sedan riksfestival.

Vi vill även engagera ungdomarna till att skapa på de lokala eventen på respektive fritidsgård. För intresseanmälan kontaktar ungdomarna önskad fritidsgård.

Mer information om UKM går att hitta på ukm.se

Väl mött!

”UKM är en mötesplats och festival för kreativa unga”

”Allt som kan visas i en utställning eller på en scen har en given plats i festivalen”

Tveka inte att höra av er för mer info eller frågor!

torsdag 08 april 2021

Information

Datum: torsdag 8 april
Tid: 10.00–17.00

Schema

Upprepas: Skicka in ditt bidrag när det passar dig!
(Visa alla tillfällen)
Ålder: 13–25 år
Stadsdel: Centrum
Kontaktperson: Caroline Jakobsson
Kategori:

Plats

Online

Arrangör

malmö fritidsgårdar
Telefon: 0708781758
E-post: