Just nu erbjuder Kul i Malmö enbart digitala aktiviteter – detta gäller fram till och med den 24 januari! Ta hand om er!

Laddar Aktiviteter
  • Detta event har redan ägt rum.

TV-spel med MEGA!

Är du intresserad av TV-spel, eller kanske bara nyfiken att testa på något nytt? Då är du välkommen till Spelens hus under höstlovet där du kan spela med oss på MEGA!

Hos oss kan du testa på helt nya konsoler såsom Playstation 5 och Xbox Series X eller de lite äldre Nintendo Switch / 64, NES, SNES och mer.

Under höstlovet kommer vi även att hålla i spelturneringar med fina priser, samt ha Halloween-tema där du kan testa olika skräckinjagande spel. Varför inte testa på Luigi’s Mansion 3 på Nintendo Switch eller Five Nights at Freddy’s på VR? Om du vågar…

Varmt välkomna!

 

Evenemanget är drop-in, men för att besöka oss ska du vara symptomfri och inte ha varit i kontakt med någon som misstänks vara smittad av covid-19. Handsprit kommer att finnas på plats och ska användas innan du kommer in och börjar spela.

Det kommer även att finnas ett MAXANTAL PERSONER som får vistas i lokalen åt gången för att förhindra trängsel och smittspridning av covid-19. För mer information kan du besöka vår Facebook eller hemsida www.megasweden.se.

måndag 01 november 2021

Information

Datum: måndag 1 november 2021
Tid: 12.00–17.00
Ålder: 6–25 år
Stadsdel: Centrum
Krav: Symptomfri från Covid-19
Ta med: Ett gott humör!
Kontaktperson: Linah Boulkaboul
Kategori:

Plats

Spelens hus

Nobelvägen 145A
Malmö, 212 15 Sverige

+ Google Map

Arrangör

MEGA
Kontaktperson: Linah Boulkaboul
Telefon: 0738977025
E-post:
Webbsida: www.facebook.com/megasweden.se/
Kul i Malmö