Laddar Aktiviteter
  • Detta event har redan ägt rum.

TV-SPEL MED MEGA

Är du intresserad av TV-spel, eller kanske bara nyfiken att testa på något nytt?

Då är du välkommen till Spelens hus under februarilovet där du kan spela med oss på MEGA! Hos oss kan du testa på helt nya konsoler såsom Playstation 5 och Xbox Series X eller de lite äldre Nintendo Switch, 64, NES, SNES och mer. Under februarilovet kommer vi även att hålla i spelturneringar med fina priser.

ÅLDER:
Aktiviteterna är öppna för alla, men vi riktar oss särskilt mot barn och unga 6–25 år.
Vi rekommenderar att barn under 12 år kommer i en vuxens sällskap, både för att göra det enklare för våra arbetare och för att du som målsman ska känna dig säker på vad dina barn gör och vilka spel de spelar.

ÄR DU DEL AV EN FRITIDSGÅRD / STÖRRE GRUPP:
Kontakta oss på telefon / mail 070-276 66 84 eller info@megasweden.se. Annars finns det en risk att vi inte har plats till er alla!

CORONA-REGLER:
Evenemanget är drop-in, men för att besöka oss ska du vara symptomfri och inte ha varit i kontakt med någon som misstänks vara smittad av covid-19. Handsprit kommer att finnas på plats och ska användas innan du kommer in och börjar spela.

OM LOKALEN / FÖRENINGEN:
Spelens hus är en ideell mötesplats för unga i Malmö där olika spelföreningar står för verksamheten, bl.a. MEGA som är en ideell ungdomsförening med inriktning mot digitala spel.

MEGA har sedan 2003 varit en mötesplats för spelare i alla åldrar. Till oss kommer man för umgänge, diskussion kring vårt gemensamma intresse och, såklart, hejdlöst mycket spelande av gamla och nya tv-spel!

måndag 21 februari 2022

Information

Datum: måndag 21 februari
Tid: 12.00–17.00
Ålder: 6–25 år
Stadsdel: Centrum
Kontaktperson: Linah Boulkaboul
Kategori:

Plats

Spelens hus

Nobelvägen 145A
Malmö, 212 15 Sverige

+ Google Map

Arrangör

MEGA
Kontaktperson: Linah Boulkaboul
Telefon: 0738977025
E-post:
Webbsida: www.facebook.com/megasweden.se/
Kul i Malmö