Just nu erbjuder Kul i Malmö enbart digitala aktiviteter – detta gäller fram till och med den 24 januari! Ta hand om er!

Laddar Aktiviteter
  • Detta event har redan ägt rum.

Teater med Banditsagor

I föreställningen får vi träffa Eli och Sissla. Sissla har aldrig varit blyg. När hon ska prata framför klassen låstas hon bara att hon är skådespelare, då går det hur bra som helst. Förutom nu. När hon ska hålla en redovisning i skolan tappar hon plötsligt tungan. Kroppen blir helt stel och alla bara stirrar. Sissla flyr in i fantasivärlden som finns bakom den gula häcken för att samla sig och hitta tungan som försvann. Men hon är inte ensam. Här finns också Eli, vars trädgård vänds upp och ner av Sisslas oväntade besök.

En identitet är aldrig konstant, utan den växer med oss. Vi tar på oss olika egenskaper i olika rum och kamouflerar oss med olika personligheter i olika sammanhang. Föreställningen ställer blygheten i rampljuset och hyllar den som en superkraft. Blygheten skapar tid för eftertanke, verkar som en motpol till impulsivitet och hjälper människor att sätta gränser. Den kan till och med rädda liv. Följ med in bakom den gula häcken och upptäck blyghetens alla ljusa sidor med oss!

Föreställningen börjar med en kort visning av utställningen Ester Almqvist – Jag lever i två världar som sedan följs av föreställningen.

onsdag 17 april 2019

Information

Datum: onsdag 17 april 2019
Tid: 13.00–14.30
Ålder: 8–10 år
Stadsdel: Centrum
Anmälan: Begränsat antal platser. Anmäl dig senast den 12 april genom att maila till sofia.landstrom@malmo.se Märk mailet med Anmälan: Banditsagor. När du anmäler ange antal barn och vuxna för din bokning.
Kontaktperson: sofia.landstrom@malmo.se
Kostnad: Gratis
Övrigt:Förälder/målsman är ansvarig för deltagare men behöver inte (alltid) sitta med under aktiviteten. Om/När förälder/målsman inte är på plats är det viktigt att deltagare har kontaktuppgifter till förälder/målsman med sig.

Plats

Malmö Konstmuseum

Malmöhusvägen 6
Malmö,Sverige

Arrangör

Malmö konstmuseum
Kontaktperson: Björn Jumme
E-post: