Just nu erbjuder Kul i Malmö enbart digitala aktiviteter – detta gäller fram till och med den 24 januari! Ta hand om er!

Laddar Aktiviteter
  • Detta event har redan ägt rum.

Streetdance Camp

Streetdance Camp har anordnats sedan 2009. Lägret riktar sig till unga mellan 15-25 år som är aktiva och som vill ta sin dans till en ny nivå. Arrangemanget är ett första avstamp inför höstens Malmö Dance Week som äger rum den 1-7 november, med ett program av workshops, föreläsningar och danstävlingar.

Årets Streetdance Camp gästas av danspedagogerna Theresa Gustavsson, Joanna ”Skywalker” Chrona och Madeleine Ngoma. De kommer att undervisa i streetdancestilarna hiphop, house, locking, popping och breaking.

Förutom danskurser blir det grillkvällar, filmvisning och föreläsningar inom ämnen som mental träning, fysiologi och kost. Deltagarantalet är satt till 30 stycken och målet är att ha en jämn könsfördelning, hälften killar och hälften tjejer.

Vid sidan av Streetdance Camp hålls en öppen workshop i olika streetdancestilar varje dag dit alla mellan 15-25 år är välkomna att anmäla sig. Workshopen kommer att arrangeras i Folkets park och på mötesplatsen Tegelhuset på Rosengård. Även här eftersträvas en jämn könsfördelning bland deltagarna.

Fakta Streetdance Camp

Arrangeras av: Malmö stad, Fryshuset Malmö och Kulturföreningen IVER.

När: 5-9 juli

Var: Fryshusets nya lokaler i Folkets park. Den öppna workshopen hålls i Folkets park och Tegelhuset på Rosengård

Pedagoger: Theresa Gustavsson (undervisar i dansstilarna locking, hiphop och breaking) Joanna ”Skywalker” Chrona (undervisar i dansstilen popping), Madeleine Ngoma (undervisar i dansstilarna hiphop och house).

Vid bra väder hålls dansklasserna utomhus i Folkets park, annars inomhus.

Deltagarantalet är begränsat efter rådande restriktioner.

Anmälan till Streetdance Camp är gratis och görs här.
Anmälan till den öppna workshopen under Streetdance Camp är gratis och görs här.

måndag 05 juli 2021

Information

Datum: måndag 5 juli 2021
Tid: 10.00–15.30
Ålder: 15–25 år
Stadsdel: Centrum
Krav: Streetdance Camp riktar sig främst till unga mellan 15-25 år som är aktiva dansare och som vill utveckla sin dans. Den öppna workshopen under veckan riktar sig till alla mellan 15-25 år som vill pröva på streetdance.
Kontaktperson: Erik Malmberg, erik.malmberg@malmo.se
Kategori:

Plats

Folkets Park

Norra Parkgatan
Malmö, Sverige

+ Google Map

Arrangör

Fastighets- och gatukontoret
Telefon: +46 73 443 01 97
Webbsida: www.malmo.se
Kul i Malmö