Laddar Aktiviteter
  • Detta event har redan ägt rum.

Stapelfesten

Onsdagen den 21 juni arrangeras Stapelfesten vid Stapelbäddsparken i Västra hamnen. Det kommer bli musik, dans, möjlighet att prova-på aktiviteter och mat från foodtrucks.

Arrangemanget är skapat av och för ungdomar i Malmö. Idén till festen kom från Malmö stads fritidsråd, där unga Malmöbor och personal från fritidsgårdar ingår. Tillsammans arrangerar de olika evenemang och turneringar där syftet är att lyfta ungas inflytande och delaktighet i staden.

Majali Birk och Agnes Ronander, två ungdomar från planeringgruppen till Stapelfesten, berättar att alla är välkomna till Stapelfesten men att musiken och innehållet mest är anpassat för ungdomar 13 år och uppåt. I planeringsgruppen för Stapelfesten ingår ungdomar och personal från Nydala fritidsgård, Ung fritid Västra Hamnen, Lindängens fritidsgård och Johannes fritidsgård. Tillsammans med ABF och STPLN har de gjort denna dag möjlig.

onsdag 21 juni 2017

Information

Datum: onsdag 21 juni 2017
Tid: 13.00–22.00
Ålder: 13–25 år
Stadsdel: Centrum
Kostnad: Gratis
Övrigt:Förälder/målsman behöver inte sitta med under aktiviteten men är ansvarig för deltagare. Om förälder/målsman inte är på plats under aktiviteten är det viktigt att deltagare har kontaktuppgifter till förälder/målsman med sig.

Plats

Stapelbäddsparken

Stapelbäddsvägen 1
Malmö,Sverige

+ Google Map

Arrangör

Malmö stads fritidsråd
Telefon: 0723-80 91 24
E-post: