Just nu erbjuder Kul i Malmö enbart digitala aktiviteter – detta gäller fram till och med den 24 januari! Ta hand om er!

Laddar Aktiviteter
  • Detta event har redan ägt rum.

Spoken Word – Ordkanon

En timme med det bästa från Sveriges spoken word-scen. Intimt, medvetet, stjärnspäckat och inte utan hybris med Louise Buenafe Mistén, Vilska Lindgren, Oskar Hanska och kollektivet S.T.I.C.S.

Louise Buenafe Mistén
Med intensitet och puls utforskar estradpoeten Louise Buenafe Mistén våra mest gemensamma känslor. Sorg, förlust, saknad, längtan och hopp. Favoriten från Malmös Poetry Slam bjuder på en poesishow som inte lämnar någon oberörd. Intimt och storslaget på samma gång.

Vilska Lindgren
Vilska Lindgren är en välkänd profil på Malmös kulturscen som sysslat med allt från spoken word till stand up och wrestling. För tillfället pluggar hon på författarskolan i Lund och lever efter mottot “Hybris är bra för hjärtat.”

S.T.I.C.S (Sounds That Inspire Conscious Souls)
S.T.I.C.S är ett skandinaviskt musik-, konst- och poesikollektiv som har varit med och grundat The O-Zone battles samt samarbetat med världsartister som Brother Ali, Dead Prez, och Seinabo Sey.

Oskar Hanska
Med 14 verksamma år och turnéer i 13 länder är Oskar en av Sveriges främsta spoken word-poeter. Han är tidigare både svensk, nordisk och europeisk mästare i Poetry Slam, samt prisad och nominerad vid galor som Manifest och Folk & Världsmusik.

Datum och plats
Torsdag 8 juli klockan 19 på Borggården (teckenspråkstolkas)
Torsdag 8 juli klockan 21 på Borggården
Programmet är cirka 60 minuter långt

torsdag 08 juli 2021

Information

Datum: torsdag 8 juli 2021
Tid: 19.00–20.00
Ålder: 10–25 år
Stadsdel: Centrum
Kategori:

Plats

Borggården, Malmöhus slott

Malmöhusvägen 6
Malmö, 211 18 Sverige

+ Google Map

Arrangör

Sommarscen Malmö
Telefon: 040-34 48 82
E-post:
Webbsida: www.sommarscen.se
Kul i Malmö