Laddar Aktiviteter
  • Detta event har redan ägt rum.

Spellovet

Spelens hus tillsammans med några av sina föreningar håller i spelaktiviteter för alla!

Spelens hus är en föreningsdriven mötesplats i Malmö som är inriktad på spel av alla de slag. Bakom Spelens Hus ligger en vilja att ge unga en trygg och fysisk mötesplats. Vår, och säkert din, uppfattning är att spel är en social sysselsättning. När det finns ett ställe att träffas på blir det enklare för alla att ta del av gemenskapen som finns inom spelhobbyn.

Måndag till fredag under februarilovet kommer Spelens hus ha Tv-spel på plats vid Baltiska hallen i lokalen Biblioteket (fd Idrottsmuseet). Varje dag har vi även olika spel-teman tillsammans med våra föreningar.

Måndag: Brädspel med The Woolly Hats, eller TWH, är en liten förening med cirka 15 medlemmar här på Spelens hus som grundades av ett gäng kompisar år 2016. Vi sysslar huvudsakligen med brädspel och elektroniska spel, och de träffas varje lördag kl. 15-19 på Spelen hus ifall man vill hitta dem efter eventet!

Tisdag: Rollspel med Rollspelssällskapet de träffas och spelar rollspel av alla de slag klockan 17-21 varje måndag på Spelens hus ifall man vill fortsätta spela med dem.

Onsdag: Magic the gathering (Kortspel) med Malmö kortspelsförening, Malmös Kortspelsförening är, precis som namnet antyder, till för kortspelande personer. Fokus ligger på Magic: The Gathering, men alla kortspel är välkomna.
Kort kommmer finnas på plats.

Torsdag: Figurspel med Malmö Figurspelsförening de startades 2015 och spelar figurspel tillsammans. Vi har ett öppet sinne för figurspel och spelar både 28mm, som Warhammer och Warhammer 40k, och 15mm, som Flames of war och By fire and sword. Det spelas även andra figurspel så som X-wing minatures.

Fredag: Extra mycket TV-spel med MEGA, MEGA bildades hösten 2003 under namnet Terebi Ge-mu. Alltsedan dess har föreningen sysslat med socialt TV-spelande. Sedan namnbytet 2014 finns även andra elektroniska spel såsom PC-spel och arkadspel på agendan.

Tänk på att vi kommer ha Tv-spel alla dagar så det kommer alltid finnas något för er att göra här!

Anmäl dig till denna aktiviet
Datum: måndag 19 februari 2018
Tid: 10.00–16.00
Ålder: 7–25 år
Stadsdel: Hyllie
Krav: Inga krav, bara se till att ha kul!
Ta med: Glatt humör!

Plats

Baltiska Hallen

Eric Perssons väg Sverige

+ Google Map

Arrangör

Spelens hus
Kontaktperson: Katya Skog
Telefon: 076-015 97 89
E-post:
Webbsida: www.spelenshus.se
Kul i Malmö