Laddar Aktiviteter
  • Detta event har redan ägt rum.

Special Olympics: Familjeloppet

I sommar är det Special Olympics Games i Malmö. Vid sidan av tävlingarna kommer det hända massor av roliga saker runt stadionområdet i Malmö. Det kommer bland annat arrangeras prova-på aktiviteter på kärlekens torg med ca 15 aktörer som erbjuder aktiviteter för alla besökare, både idrott och kultur. Det kommer finnas en scen med spännande uppvisningar/workshops, en hoppborg och maskoten Speci-Lo kommer hänga på torget. Allt detta sker mellan den 17–19 juni. Öppettiderna för torget är kl. 10:00-15:00 på fredagen och lördagen samt kl. 10:00-13:00 på söndagen.

Anmäl dig/er till familjeloppet som går av stapeln under lördagen med start från kärlekens torg. Ett perfekt lopp för alla personer med någon form av funktionsnedsättning. Konceptet handlar om att springa, rulla eller gå tillsammans med någon. Så ta med dig ditt syskon, förälder/anhörig, kompis, assistent/ledsagare/kontaktperson etcetera.

 

Kärlekens torg

Mer information om alla prova-på aktiviteter: Kärlekens torg – Special Olympics Games

Plats: Mellan Eleda stadion och gamla fotbollsstadion/Malmö stadion (Entré för besökarna sker från Eric Perssons väg 1, Malmö)

  • Alla får medalj och frukt
  • 1-2 km
  • Gratis

 

Klicka här för mer information och anmälan!

fredag 17 juni 2022

Information

Datum: fredag 17 juni
Tid: 10.00–15.00
Ålder: 6–25 år
Stadsdel: Centrum
Tillgänglighet: Rörelsenedsättning, Synnedsättning, Intellektuell funktionsnedsättning.
Kategori: , ,

Plats

Stadionområdet

Eric Perssons väg 31
Malmö, Sverige

+ Google Map

Arrangör

Parasportförbundet
Telefon: 08-699 60 00
E-post:
Webbsida: www.parasport.se/
Kul i Malmö