Laddar Aktiviteter
  • Detta event har redan ägt rum.

Söndagsteater: Pudlar och pommes

För tredje säsongen i rad arrangerar Teater 23 Söndagsteater på Lindängen och ger gratisföreställningar för barn och familjer. Höstens Söndagsteater ges mellan den 20 oktober och 10 november på Motettens Folkets Hus. I samband med föreställningarna bjuder vi på fika!

FÖRESTÄLLNING DEN 27 OKTOBER:
Pudlar och pommes av Teater 23 (6-9 år).

Hundarna Ullis och Ludde älskar sin pool och sitt potatisland. Men efter att stenarna börjar falla från himlen kan de inte stanna kvar. De packar väskorna och färdas över det stormiga havet tills de kommer fram till en ny plats. En plats bebodd av pudlarna Michelle och Don!

Michelle tar med glädje emot hundarna och bjuder det nyanlända sällskapet på pommes frites. Men Don är inte lika glad över de nya besökarna. Istället börjar hans missnöje att växa och snart tycker han att det redan är nog med dogs.

Välkommen!

söndag 27 oktober 2019

Information

Datum: söndag 27 oktober 2019
Tid: 14.00–15.00
Ålder: 6–9 år
Stadsdel: Fosie
Anmälan: Biljetterna är gratis men måste hämtas ut i förväg på Lindängenbiblioteket, Munkhättegatan 170 i Malmö.
Kostnad: Gratis
Övrigt:Förälder/målsman behöver inte sitta med under aktiviteten men är ansvarig för deltagare. Om förälder/målsman inte är på plats under aktiviteten är det viktigt att deltagare har kontaktuppgifter till förälder/målsman med sig.

Plats

Motettens Folkets Hus

Munkhättegatan 202
Malmö,215 74

+ Google Map

Arrangör

Teater 23
Kontaktperson: Mario Castro Sepulveda
Telefon: 040-30 32 23
E-post:
Webbsida: www.teater23.se