Med anledning av covid-19 pausas alla aktiviteter för de som är över 15 år från den 23 november. Ta hand om er!

Laddar Aktiviteter
  • Detta event har redan ägt rum.

Söndagsteater: Pojken och Stjärnan

För tredje säsongen i rad arrangerar Teater 23 Söndagsteater på Lindängen och ger gratisföreställningar för barn och familjer. Höstens Söndagsteater ges mellan den 20 oktober och 10 november på Motettens Folkets Hus. I samband med föreställningarna bjuder vi på fika!

FÖRESTÄLLNING DEN 3 NOVEMBER:
Pojken och Stjärnan av Teater Sagohuset (6-8 år).

Natthimlen är mörk och stilla och full av stjärnor. Cirkustältet är tomt och tyst. Men i eldslukarens vagn lyser det. Där föds ett barn, med vidöppna ögon kommer han till världen och ser sig allvarsamt omkring. Samma natt föds också ett litet föl i cirkushästarnas vagn. Det är märkvärdigt, de föds samma natt och två stjärnor tänds på natthimlen ovanför cirkustältet.

Pojken Pépé och hästen Stjärna blir bästa vänner. Stjärna kan tala men förstås bara med barnen och de som ännu är barn i sina hjärtan. De leker, tränar cirkuskonster och får en dag uppträda tillsammans till publikens jubel. Men cirkusdirektören är inte nöjd. Stjärna skickas bort på en lastbil och en väntande fångenskap. Allt de båda vännerna har kvar är varandras stjärnor på natthimlen.

Välkommen!

söndag 03 november 2019

Information

Datum: söndag 3 november 2019
Tid: 14.00–15.00
Ålder: 6–8 år
Stadsdel: Fosie
Anmälan: Biljetterna är gratis men måste hämtas ut i förväg på Lindängenbiblioteket, Munkhättegatan 170 i Malmö.
Kostnad: Gratis
Övrigt:Förälder/målsman är ansvarig för deltagare men behöver inte (alltid) sitta med under aktiviteten. Om/När förälder/målsman inte är på plats är det viktigt att deltagare har kontaktuppgifter till förälder/målsman med sig.

Plats

Motettens Folkets Hus

Munkhättegatan 202
Malmö,215 74

+ Google Map

Arrangör

Teater 23
Telefon: 040-30 32 23
E-post:
Webbsida: www.teater23.se