Med anledning av covid-19 pausas alla aktiviteter för de som är över 15 år från den 23 november. Ta hand om er!

Laddar Aktiviteter
  • Detta event har redan ägt rum.

Söndagsteater på Lindängen: Drakungar

Teater 23 är tillbaka med fjärde säsongen av Söndagsteater på Lindängen, arrangemanget med gratis barn- och familjeföreställningar!

Föreställning: Drakungar. För 3-5 år.

Hemma i drakgrottan vankas det återigen bråk och osämja. De två drakbarnen har ännu en gång råkat i luven på varandra. Att det ska vara så svårt att komma överens, trots att drakmamman gång på gång har sagt åt sina ungar att försöka vara snälla mot varandra.

Drakungar är en fantasyberättelse om den till synes eviga kampen två smådrakar mellan. Om den glödande ilskan man känner i sin lilla kropp, när man inte vill behöva dela sin tillvaro, sitt hem och framför allt sin mammas kärlek med ett irriterande syskon. Efter föreställningen bjuds publiken in till att ihop med skådespelarna få upptäcka och leka i drakgrottan.

 

söndag 23 februari 2020

Information

Datum: söndag 23 februari
Tid: 14.00–15.00
Ålder: –6 år
Stadsdel: Fosie
Anmälan: Föreställningen är gratis men alla måste ha en biljett! Dessa hämtas ut i förväg på Lindängenbiblioteket, Munkhättegatan 170 i Malmö.
Ta med: I samband med föreställningarna bjuder vi på fika!
Kostnad: Gratis
Övrigt:Förälder/målsman är ansvarig för deltagare men behöver inte (alltid) sitta med under aktiviteten. Om/När förälder/målsman inte är på plats är det viktigt att deltagare har kontaktuppgifter till förälder/målsman med sig.

Plats

Motettens Folkets Hus

Munkhättegatan 202
Malmö,215 74

+ Google Map

Arrangör

Teater 23
Kontaktperson: Mario Castro Sepulveda
Telefon: 040-30 323 23
E-post:
Webbsida: www.teater23.se