Laddar Aktiviteter
  • Detta event har redan ägt rum.

Söndagsteater på Lindängen: Den Stora Konspirationen

Teater 23 är tillbaka med fjärde säsongen av Söndagsteater på Lindängen, arrangemanget med gratis barn- och familjeföreställningar!

Föreställning: Den Stora Konspirationen. För 8-11 år.

Möt kollegorna doktor Bloom och doktor Andersson! Två zoologer som kan det mesta om naturen, i synnerhet om daggmaskarnas spännande liv.

De båda doktorerna har nu bjudit in till en hejdlös och intensivt underhållande föreläsning, som kommer att revolutionera hur vi ser på djuren som lever bland oss. Det finns nämligen en hemlighet som inte djuren vill att vi människor ska veta om. Alla bevis pekar på detta, om man bara vet hur man ska tolka tecknen!

Den Stora Konspirationen är ett fantasifullt och absurt stycke föreläsningsteater om vilda konspirationsteorier, hemlighetsfulla sammansvärjningar och om att bygga upp sin egen alternativa bild av verkligheten. Med halsbrytande fart, humor och lekfullhet tar våra zoologer med sig publiken på en resa ner i kaninhålet (och tillbaka upp igen).

söndag 01 mars 2020

Information

Datum: söndag 1 mars
Tid: 14.00–15.00
Ålder: 8–11 år
Stadsdel: Fosie
Anmälan: Föreställningen är gratis men alla måste ha en biljett! Dessa hämtas ut i förväg på Lindängenbiblioteket, Munkhättegatan 170 i Malmö.
Ta med: I samband med föreställningarna bjuder vi på fika!
Kostnad: Gratis
Övrigt:Förälder/målsman är ansvarig för deltagare men behöver inte (alltid) sitta med under aktiviteten. Om/När förälder/målsman inte är på plats är det viktigt att deltagare har kontaktuppgifter till förälder/målsman med sig.

Plats

Motettens Folkets Hus

Munkhättegatan 202
Malmö,215 74

+ Google Map

Arrangör

Teater 23
Kontaktperson: Mario Castro Sepulveda
Telefon: 040-30 323 23
E-post:
Webbsida: www.teater23.se