Just nu erbjuder Kul i Malmö enbart digitala aktiviteter – detta gäller fram till och med den 24 januari! Ta hand om er!

Laddar Aktiviteter
  • Detta event har redan ägt rum.

Söndagsteater: Oknyttsförvaltningen informerar

För tredje säsongen i rad arrangerar Teater 23 Söndagsteater på Lindängen och ger gratisföreställningar för barn och familjer. Höstens Söndagsteater ges mellan den 20 oktober och 10 november på Motettens Folkets Hus. I samband med föreställningarna bjuder vi på fika!

FÖRESTÄLLNING DEN 20 OKTOBER:
Oknyttsförvaltningen informerar! av Banditsagor.

Oknyttsförvaltningen åker runt på förskolor, bibliotek, kulturhus och andra institutioner för att tillsammans med barn och personal söka efter och informera om oknytt. Har ni varit med om oförklarliga saker i era lokaler? Har vantar och sockar försvunnit spårlöst, hörs det snarkningar från ventilationen eller har ni hittat underliga spår i sandlådan? Detta är tecken på att ni kan ha oknyttsproblem. Hör genast av er till kommunens Oknyttsförvaltning så sänder vi ut en auktoriserad inspektör med avancerad undersökningsutrustning.

Personal och barn informeras om oknyttens natur och historik. Tillsammans genomför vi en grundlig besiktning av lokalerna efter närvaro av exempelvis småknytt, tomtar och troll. Därefter utfärdas ett besiktningsbevis och en handslingsplan med förslag på ytterligare aktiviteter upprättas. Efter besöket uppmuntrar vi er att fortsätta arbetet med att uppnå goda oknyttsrelationer.

Välkommen!

söndag 20 oktober 2019

Information

Datum: söndag 20 oktober 2019
Tid: 14.00–15.00
Ålder: 6–9 år
Stadsdel: Fosie

Plats

Motettens Folkets Hus

Munkhättegatan 202
Malmö, 215 74

+ Google Map

Arrangör

Teater 23
Kontaktperson: Mario Castro Sepulveda
Telefon: 040-30 323 23
E-post:
Webbsida: www.teater23.se
Kul i Malmö