Laddar Aktiviteter
  • Detta event har redan ägt rum.

Sommarlovsfrisbee

Malmö är en sommarstad och frisbee är en perfekt sommaraktivitet!

Kockums Ultimate håller i sommarlovsfrisbee på Limhamnsfältet, och här kan du lära dig ultimate frisbee – världens just nu snabbast växande lagsport! I ultimate frisbee spelar tjejer och killar tillsammans, och vi mixar åldrarna så alla kan vara med. Dessutom är Fair Play viktigt – alla behandlas schysst och med respekt i alla lägen. De ledare du möter är några av Kockums landslagsspelare som ska spela EM för U17 senare i sommar.

Sommarlovsfrisbee är måndagar till fredagar från kl 12.00 – 18.00. Vi kör två pass dagligen som börjar 12.00 och 14.30, och du väljer själv om du vill vara med på bägge eller bara ett. Dagen avslutas kl 17.00 med en match ultimate där vi blandar deltagare och ledare och där alla som vill är välkomna att spela.

Veckan avslutas med en lättsam veckofinal där vi tävlar under och ger priser som inte är bara är prestationsbundna. Hela aktiviteten handlar om att ha kul och att lära ut variationen med frisbee: allt från en avancerad lagsport till något man kan göra själv. Bara fantasin sätter gränser! Välkommen!

Datum: fredag 30 juni 2017
Tid: 12.00–18.00
Ålder: 6–16 år
Stadsdel: Västra innerstaden
Ta med: Bra kläder för utomhusaktivitet
Kategori:

Plats

T-Bryggan, Ribersborgsstranden

Ribersborgsstranden
Malmö, 216 13 Sverige

+ Google Map

Arrangör

Kockums Ultimate Team
Kontaktperson: Nikolaus Scheurer
Telefon: 0761-44 00 86
E-post:
Webbsida: www.laget.se/KockumsUltimate/
Kul i Malmö