Laddar Aktiviteter
  • Detta event har redan ägt rum.

Skridskor på isbanan

personer som spelar ishockey utomhus på isen

Nu har vintersäsongen äntligen börjat igen och den populära isbanan har öppnat! Varje dag mellan kl. 10-21 kan du åka skridskor på isbanan till stämningsfull musik och när mörkret faller så lyses isbanan upp med mysig belysning. Och det bästa av allt är att du kan låna skridskor och hjälm på plats i skridskoboden! Boden har öppet mellan kl. 15-18 på vardagar och mellan kl. 10-16 på helger. Observera att sista utlåningen av skridskor är en halvtimme innan stängning, detta för att personal ska ha möjlighet att samla in alla skridskor till stängning.

Dra med en vän så ses vi där!

 

Tänk på att vid dåligt väder kan vi behöva stänga isbanan. Vid eventuella förändringar av öppettiderna hittar du på Folkets parks Facebook och Instagram. 

OBS! Skridskoboden är stängd 24-26 och 31 december 2019 samt 1 och 5-6 januari 2020.

 

 

onsdag 04 december 2019

Information

Datum: onsdag 4 december 2019
Tid: 10.00–21.00

Schema

Upprepas: Varje dag mellan kl. 10-21
(Visa alla tillfällen)
Ålder: 6– år
Stadsdel: Centrum
Krav: Hjälm är obligatoriskt för alla!
Ta med: I skridskoboden kan ni låna skridskor och hjälm helt gratis! Minsta storlek på skridskorna är 25 och den största är 46.
Kostnad: Gratis
Övrigt:Förälder/målsman är ansvarig för deltagare men behöver inte (alltid) sitta med under aktiviteten. Om/När förälder/målsman inte är på plats är det viktigt att deltagare har kontaktuppgifter till förälder/målsman med sig.

Plats

Folkets Park

Amiralsgatan 35
Malmö,Sverige

+ Google Map

Arrangör

Folkets Park
Kontaktperson: Stephanie Karlsson
Telefon: 040-34 10 00
E-post:
Webbsida: www.malmofolketspark.se