Laddar Aktiviteter

Skapa ditt drömrum!

På Malmö Konstmuseum pågår just nu en utställning som heter HEM – i den ser vi flera olika konstnärer och konstverk som på olika sätt kan relateras till hemmet. Utställningen väcker frågor som ”vad är ett hem för dig?” och ”hur blir ett hem till ett hem?”. Konst har en förmåga att båda väcka frågor och tankar, och ge nya perspektiv på saker vi ibland tänker är självklara.

I den här workshoppen på Malmöfestivalens Barnland får ni själva tänka ut vad som är ert drömhem eller drömrum! Vad vill ni fylla ert drömrum med? Hur ser det ut hemma hos er, om ni får bestämma helt själva?

Med målarfärg på sänglakan skapar alla sina drömrum. Vi täcker ett stort bord med ett lakan, och alla deltagare får måla direkt på lakanet. När lakanet är fullt fäster vi upp det i tältet eller på ställningen utanför, och lägger ut ett nytt lakan att måla på. (Om möjlighet finns byggs även ett plank upp utanför tältet, som också går att måla på.) Till slut kommer tältet/ställningen vara helt täckt av allas drömrum – som ett stort drömpalats!

17-19 augusti
Klockan 11-18

onsdag 17 augusti 2022

Information

Datum: onsdag 17 augusti
Tid: 11.00–18.00
Ålder: 6–14 år
Stadsdel: Centrum
Kontaktperson: Mimmi Sjö, mimmi.sjo@malmo.se
Kategori:

Plats

Malmöfestivalen

Malmö, Sverige

+ Google Map

Arrangör

Malmö konstmuseum
Kontaktperson: Björn Jumme
E-post:
Kul i Malmö