Just nu erbjuder Kul i Malmö enbart digitala aktiviteter – detta gäller fram till och med den 24 januari! Ta hand om er!

Laddar Aktiviteter
  • Detta event har redan ägt rum.

Fäktning i sommar

Fäktning är en idrott för alla, tjejer och killar, unga som äldre. Det handlar om snabbt fotarbete, god fysik och en enastående koncentrationsförmåga. Fäktning brukar kallas för ett ”blixtsnabbt schackparti”. Det gäller att läsa motståndaren och slå till när chansen dyker upp. Allt du behöver är ett par gymnastikskor, ett par långa träningsbyxor och en t-shirt. All annan utrustning får du låna. Gillar du kombinationen av kamp, uthållighet, teknik och hög puls är fäktning definitivt något för dig.

Malmö Fäktförening Gripen följer Svensk Fäktning och Folkhälsomyndighetens rekommendationer, se www.mffgripen.se Vi kommer inte att tillåta mer än 50 deltagare. Medföljande föräldrar får helst sitta utomhus vid uteplatsen vid parkeringen, där trädgårdsbord och stolar står utställt. Efter varje pass tvättas all utrustningen med handsprit. Eventuella lånejackor/handskar tvättas i maskin efter varje användning. Lokalen kommer att rengöras med Klorin/handsprit på alla tagytor, alla toaletter efter varje pass. Och alla barn rekommenderas att tvätta händerna i tvål och vatten innan varje pass. I fäktning håller man avstånd, annars blir man träffad av sin motståndare! Vi på MFF Gripen gör allt vi kan, kom frisk utan symtom, så gör vi resten!

Välkomna!

måndag 22 juni 2020

Information

Datum: måndag 22 juni 2020
Tid: 12.00–16.00
Ålder: 6–13 år
Stadsdel: Limhamn/Bunkeflo
Krav: Inga krav
Ta med: Långa träningsoverallsbyxor, inneskor och gärna vattenflaska.
Kategori:

Plats

Fäktsalen, Älggatan 28, Limhamn

Älggatan 28
Limhamn, 21615

+ Google Map

Arrangör

Malmö Fäktförening Gripen
Kontaktperson: Carl Oskar Ahlqvist
Telefon: 0703-029092
E-post:
Webbsida: www.mffgripen.se
Kul i Malmö