Just nu erbjuder Kul i Malmö enbart digitala aktiviteter – detta gäller fram till och med den 24 januari! Ta hand om er!

Laddar Aktiviteter
  • Detta event har redan ägt rum.

Pride Workshop

Häng med likasinnade och skapa på temat Pride och HBTQ+. Kursen finns både för dig som identifierar dig som HBTQ+ och för dig som tycker temat låter spännande och kul.
Pride workshop är en grundkurs runt HBTQIA+ och är både till för dig som känner dig som en HBTQ-ungdom eller har vuxit upp i en HBTQ-familj. Men också för dig som tycker att detta med Pride och HBTQ känns viktigt, spännande och gärna vill träffa andra likasinnade.

Kanske vill du lära dig mer, kanske är du lite osäker på vem du är. Detta är en kreativ verkstad med utgångspunkt från bild och form där pratar lite om att vara HBTQIA+ ungdom och skapar utifrån detta perspektiv. Allt material som behövs finns på plats.

Det viktigaste är att du tycker alla får vara vem de vill vara. I den här gruppen ska alla känna sig trygga, kunna prata fritt och skapa utan att någon dömer och ifrågasätter. Är du med på det så skicka in din ansökan redan nu.

Till ansökan

Är det så att du har frågor eller om du inte vill vara öppen i din anmälan. Maila i så fall joakim.danell@malmo.se så hittar vi en lösning på det.

onsdag 03 november 2021

Information

Datum: onsdag 3 november 2021
Tid: 10.00–12.00
Ålder: 11–13 år
Stadsdel: Södra innerstaden
Krav: Inga förkunskaper endast för dig som tycker att detta med Pride och HBTQ känns viktigt, spännande och gärna vill träffa andra likasinnade.
Kontaktperson: joakim.danell@malmo.se
Kategori:

Plats

Kulturhuset Mazetti

Friisgatan 15 B
Malmö, 214 21 Sverige

+ Google Map

Arrangör

Malmö Kulturskola
E-post:
Webbsida: www.malmo.se/kulturskolan
Kul i Malmö