Just nu erbjuder Kul i Malmö enbart digitala aktiviteter – detta gäller fram till och med den 31 mars! Ta hand om er!

Laddar Aktiviteter
  • Detta event har redan ägt rum.

Påsklovsworkshop

Under påsklovet bjuder vi in alla lovlediga till vår workshop i bergkonst. Tillsammans med konstnären Hilda Hellström skapar vi egna jordlager och gör en tidskapsel till framtiden.

Skicka en hälsning från 2000-talet! Genom gjuttekniker, lera och gips får barnen skapa sin egen berggrund där vi gjuter in leksaker, teknikprylar vardagsföremål och andra saker från vår tid. Spår som kommer finnas kvar och kanske hittas av arkeologer om tusentals år. Vad säger spåren om oss och vår tid på jorden?

Konstnären Hilda Hellströms konst handlar om geologi och tid och undersöker ofta hur vi genom konst kan få människor i framtiden att förstå oss som lever idag.

Välkommen!

 

tisdag 27 mars 2018

Information

Datum: tisdag 27 mars 2018
Tid: 13.00–16.00

Schema

Upprepas: 27-28 mars
(Visa alla tillfällen)
Ålder: 7–13 år
Stadsdel: Centrum
Anmälan: Drop - in, ingen föranmälan krävs
Ta med: Ta gärna med en teknikpryl eller leksak du vill ge framtiden, vi har saker på plats men du får gärna ta med något själv
Kostnad: Gratis
Övrigt:Förälder/målsman är ansvarig för deltagare men behöver inte (alltid) sitta med under aktiviteten. Om/När förälder/målsman inte är på plats är det viktigt att deltagare har kontaktuppgifter till förälder/målsman med sig.

Plats

Malmö Konstmuseum

Malmöhusvägen 6
Malmö,Sverige

+ Google Map

Arrangör

malmö konstmuseum
Kontaktperson: Sofia Landström
Telefon: 072 182 51 55
E-post:
Webbsida: malmo.se/konstmuseum