Laddar Aktiviteter
  • Detta event har redan ägt rum.

(O)säkert – Hiphop-föreställning

(O)säkert är en gripande föreställning med streetdance, rap och musik som dyker djupt in i teman som självförtroende, tvivel, mod och psykisk ohälsa. En berättelse om tre killar som jagar sin dröm.

Både föreställning och efterföljande workshops är gratis! Ingen anmälan behövs.

Tre perspektiv

Genom tre unika perspektiv – en streetdansare, en rappare/poet och en musikproducent/DJ – utforskas drömmar, ambitioner och de hinder som står i vägen. En resa som uttrycks genom en kombination av musik, dans och ord.

(O)säkert vill väcka medvetenhet och skapa förståelse. Här ställs de stora livsfrågorna som ”Vad är mitt egentliga syfte?” och ”Är jag tillräcklig?”.

Under resans gång konfronteras de tre artisterna med liknande utmaningar, känner osäkerheter och navigerar genom stormar av tvivel och ångest. Men hittar också stunder av ren glädje.

Föreställningen är cirka 45 minuter lång.

Workshops

Blev du inspirerad av föreställningen eller sugen på att testa? Efter föreställningen har du möjlighet att testa på att dansa breakdance eller rap/poesi/beats med artisterna. Det kommer va ett passa på ca 45 minuter där du får lära dig grunderna och prova på att skapa något eget.

 

Mer på kulturskolan 1 november

Du har väl inte missat att vi har Lovöppet denna dag. Kom till kulturskolan redan klockan 16 och testa på allt från allt från fototekniken cyanotypi, elgitarr, teater och mycket mer. Så ta med en kompis, häng i våra lokaler, ta en pizzaslice, lyssna på musik och testa på grejer du kanske aldrig testat innan.

Vi asvlutar dagen med en fet Halloween-klubb. (16-19 år)

Information om tillgänglighet (klicka för mer info)
  • Tillgång till tillgänglig/rullstolsanpassad toalett.
  • Ingången har dörröppnare/automatiska dörrar.
  • Lokalen är fri från trösklar eller det finns det möjlighet att ta sig över eventuella trösklar med ramp eller annan lösning.
  • Tillgänglig parkeringsplats finns.
  • Lokalen har hiss/ramp.
  • Ledstråk för personer med synnedsättning finns.
  • Navigeringstavla för personer med synnedsättning finns.
  • Vår ordinarie verksamhet är tillgänglighetsanpassad så att barn och unga med funktionsnedsättningar kan fortsätta i föreningens verksamhet.
Datum: onsdag 1 november
Tid: 17.00–19.00
Ålder: 13–19 år
Stadsdel: Centrum
Kontaktperson: isis.holzer@malmo.se

Plats

Malmö Kulturskola

Friisgatan 15B
Malmö, 21421

+ Google Map

Arrangör

Malmö Kulturskola
E-post:
Webbsida: www.malmo.se/kulturskolan
Kul i Malmö