Laddar Aktiviteter
  • Detta event har redan ägt rum.

Öppet hus hos Fältgruppen

Kom och hälsa på oss i Fältgruppen Malmö i våra lokaler på Torpgatan under februarilovet! Vi spelar spel, pysslar och hänger. Vi bjuder även på fika och sällskap för unga i Malmö! Vi kommer även på plats att ha info om andra aktiviteter som unga kan göra under lovet både med oss och andra t.e.x fritidsgårdar och olika föreningar.

Om du har någon ide på vad vi kan göra mer eller kanske är sugen på att komma under kvällen och baka eller laga något så hör av dig till oss i god tid innan så kanske vi kan fixa det!

Fältgruppen Malmö arbetar i vanliga fall på offentliga platser runt om i staden för att öka tryggheten och stötta ungdomar på stan. Du träffar oss på kvällar, vardagar och helger på gator och torg, fritidsgårdar eller vid större arrangemang och festivaler. Vår kontakt med dig bygger helt på förtroende och frivillighet.

Varmt välkomna önskar Fältgruppen Malmö.

 

lördag 17 februari 2018

Information

Datum: lördag 17 februari 2018
Tid: 17.00–21.00

Schema

Upprepas: lördag och torsdag v.8
(Visa alla tillfällen)
Ålder: 13–17 år
Stadsdel: Centrum
Krav: (alkohol och drogfritt)
Ta med: glädje
Kostnad: Gratis
Kategori:
Övrigt:Förälder/målsman behöver inte sitta med under aktiviteten men är ansvarig för deltagare. Om förälder/målsman inte är på plats under aktiviteten är det viktigt att deltagare har kontaktuppgifter till förälder/målsman med sig.

Plats

Ungdomens hus malmö

Torpgatan 21
Malmö,21152Sverige

+ Google Map

Arrangör

Fältgruppen Malmö
Kontaktperson: Tobias Embretsen
Telefon: 040-342539
E-post:
Webbsida: malmo.se/Social---familjefragor/Familj-barn-och-ungdom/Insatser-for-barn-och-unga/Faltgruppen-Malmo.html