Just nu erbjuder Kul i Malmö enbart digitala aktiviteter – detta gäller fram till och med den 24 januari! Ta hand om er!

Laddar Aktiviteter
  • Detta event har redan ägt rum.

MALMÖ DANCE CAMP

Malmös fem största dansskolor går ihop och anordnar Malmös första gemensamma dance camp, gratis för alla ungdomar!

Eventet anordnas av de fem största dansskolorna i Malmö; Bowdown Dance Academy, Malmö Dansakademi, Rydbergs Dance Academy, Arnbergs Dansstudio och Urban Dance Warehouse. Det är första gången alla dansskolor går ihop för att anordna ett forum för dans och nätverkande. Malmö Dance Camp är ett dance camp som är gratis för alla Malmös ungdomar mellan 13-25 år och tar plats under en och samma dag. Varje dansskola har med sig en representant som håller fartfyllda workshops i alla möjliga olika stilar. Malmö dance camp går av stapeln den 21 maj 13.00-18.00.

 

Bakom satsningen står Arena 305 och projektleder gör Malmöprofilen Benjamin Anderberg och den mångsidige entreprenören inom nöjesvärlden Robin Pihl. De är bland annat kända sedan tidigare för att ha anordnat events på Malmö Live och Malmöfestivalen i deras ämbete för Bowdown Dance Academy. Så här säger Benjamin om satsningen och dess bakgrund: ”Det är viktigt för Malmös ungdomar och andra föreningar att se dansskolor jobba ihop. Vi har så mycket bra dans i Malmö. Dansskolor har en tendens att jobba var och en för sig, men jag vill lite ta bort den stagman. Den 21 maj handlar det om att göra avtramp och jobba ihop.” Robin fyller i med: ”Vi är så glada att vi kunde få ihop det här på så kort tid och att alla dansskolor vill vara en del utav detta. Ännu gladare är vi att Arena 305 valde att vara en stor del utav detta och stödja Malmös danskultur.”

 

Arena 305, som är ett kulturhus för unga i Malmö, kommer stå som värd för eventet på lördagen.

lördag 21 maj 2022

Information

Datum: lördag 21 maj
Tid: 13.00–18.00
Ålder: – år
Stadsdel: Södra innerstaden
Kategori:

Plats

Arena 305

Lönngatan 30
Malmö, 21449 Sverige

+ Google Map

Arrangör

Arena 305
Kontaktperson: anna.jadeus@skane.se, alice.petersen@malmo.se
Telefon: 040-342555
E-post:
Webbsida: malmo.se/arena305
Kul i Malmö