Just nu erbjuder Kul i Malmö enbart digitala aktiviteter – detta gäller fram till och med den 24 januari! Ta hand om er!

Laddar Aktiviteter
  • Detta event har redan ägt rum.

Målarskola – Konstnärsläger på Aktiv Ungdom Malmö

Gillar du att måla och teckna? Kom i så fall och var med på vårt målarläger med kreativitet och bildskapande i fokus. Här får du prova på olika material, tekniker, återbruk, skapande i olika former, m.m. Utomhusmålning dagligen om vädret är bra.

I år erbjuder vi fyra olika dagläger under vecka 24, 25, 31 och 32 inom dans, musikal och konstskola. Vi vill gärna att du är med oss alla tre dagarna om möjligt. Vi har begränsat antal platser per grupp, pga. pandemin, så först till kvarn som gäller. Anmäl dig till e-post info@aktivungdommalmo.com. Vid anmälan, som krävs för deltagande, meddela oss namn (för och efternamn), samt ålder och bostadsort på den som ska delta.

Fullbokat – skriv gärna upp dig som reserv. Anmälningsformulär på https://aktivungdommalmo.com/verksamhet

Drop-in är inte möjligt p.g.a. pandemin. Vänligen hör av dig till oss på telefon eller mail, om du inte har bokat, och kolla om vi har platser kvar, innan du kommer till oss.

Vi ses hos oss i sommar!

måndag 14 juni 2021

Information

Datum: måndag 14 juni 2021
Tid: 10.00–14.30
Ålder: 10–15 år
Stadsdel: Centrum
Krav: Inga förkunskaper krävs. OBS!! Vi vill gärna att du är med på lägret minst två dagar gärna alla tre, så får du ut maximalt av aktiviteten samt med tanke på gruppen.
Ta med: Medtag oömma kläder och fika!
Kontaktperson: Pernilla
Kategori:

Plats

Aktiv Ungdom Malmö, Torpgatan 21

Torpgatan 21
Malmö,

+ Google Map

Arrangör

Aktiv Ungdom Malmö
Telefon: 0763-220666
E-post:
Webbsida: www.aktivungdommalmo.se
Kul i Malmö