Just nu erbjuder Kul i Malmö enbart digitala aktiviteter – detta gäller fram till och med den 24 januari! Ta hand om er!

Laddar Aktiviteter
  • Detta event har redan ägt rum.

Make it! Höstlovscamp

Är du intresserad av att skapa dina egna låtar, skriva låttexter eller dansa? Då är Make it! något för dig! Vi håller i camps på helger och lov där man får anmäla sig till det ämne man är intresserad av för att sedan komma och delta i en intensivkurs.

Du kan välja mellan Streetdance, Digital musikproduktion eller Låtskrivning/Inspelning.

Kurserna pågår i tre dagar, måndag till onsdag. Klockan 10-12 för nybörjare och 13-15 för mer erfarna.

Låtskrivning och inspelning
Nybörjare: Här behöver du inga förkunskaper. Kom och lär dig massa nytt.

Fortsättning: Du ska ha tidigare erfarenhet av inspelningsteknik eller låtskrivande.

Digital Musikproduktion
Nybörjare: Har du ingen tidigare förkunskap i digital musikproduktion är det här gruppen för dig. Här går vi igenom grunderna i Logic X och lär oss verktygen för att börja producera vår egen musik.

Fortsättning: Om du har tidigare erfarenhet och grundkunskaper inom musikproduktion är det hit du ska anmäla dig. Vi kommer dyka djupare i olika arbetssätt samt i några av de instrument och effekter som man använder i digital musikproduktion.

Streetdance
Nybörjare: För dig som inte har tagit danslektioner eller dansat på annat håll tidigare. Här går vi igenom grundsteg, lär oss koreografi och freestyle. Ingen förkunskap krävs.

Fortsättning: För dig som har danskunskaper sen innan i vilken dansstil det än är. Vi kommer att jobba med fördjupning i ens egna uttryck, freestyle och koreografi.

Anmäl dig via länkarna!

DANS

MUSIKPRODUKTION

LÅTSKRIVNING OCH INSPELNING

måndag 01 november 2021

Information

Datum: måndag 1 november
Tid: 10.00–15.00
Ålder: 13–19 år
Stadsdel: Södra innerstaden
Krav: Låtskrivning och inspelning Nybörjare: Här behöver du inga förkunskaper. Kom och lär dig massa nytt. Fortsättning: Du ska ha tidigare erfarenhet av inspelningsteknik eller låtskrivande. Digital Musikproduktion Nybörjare: Har du ingen tidigare förkunskap i digital musikproduktion är det här gruppen för dig. Här går vi igenom grunderna i Logic X och lär oss verktygen för att börja producera vår egen musik. Fortsättning: Om du har tidigare erfarenhet och grundkunskaper inom musikproduktion är det hit du ska anmäla dig. Vi kommer dyka djupare i olika arbetssätt samt i några av de instrument och effekter som man använder i digital musikproduktion. Streetdance Nybörjare: För dig som inte har tagit danslektioner eller dansat på annat håll tidigare. Här går vi igenom grundsteg, lär oss koreografi och freestyle. Ingen förkunskap krävs. Fortsättning: För dig som har danskunskaper sen innan i vilken dansstil det än är. Vi kommer att jobba med fördjupning i ens egna uttryck, freestyle och koreografi.
Ta med: Streetdance: Inomhusskor, vattenflaska och gärna något mellanmål som frukt, smörgås etc.
Kontaktperson: Streetdance: madeleine.ngoma@malmo.se Digital musikproduktion: daniel.stengard@malmo.se Låtskrivning/Inspelning: toritsejuosawe.jemideaibueku@malmo.se
Kategori:

Plats

Kulturhuset Mazetti

Friisgatan 15 B
Malmö, 214 21 Sverige

+ Google Map

Arrangör

Malmö Kulturskola
E-post:
Webbsida: www.malmo.se/kulturskolan
Kul i Malmö