Just nu erbjuder Kul i Malmö enbart digitala aktiviteter – detta gäller fram till och med den 24 januari! Ta hand om er!

Laddar Aktiviteter
  • Detta event har redan ägt rum.

Make It- Camp

Är du intresserad av att skapa dina egna låtar, skriva låttexter eller dansa? Då är Make it! något för dig! Vi håller i camps på helger och lov där man får anmäla sig till det ämne man är intresserad av för att sedan komma och delta i en intensivkurs i det valda ämnet under 3 dagar.
Du kan välja mellan Streetdance, Digital musikproduktion eller Låtskrivning/Inspelning.
Du kommer att kunna välja mellan 2 olika grupper, Nybörjare eller Fortsättning, utifrån de kunskaper du har.

måndag 14 juni 2021

Information

Datum: måndag 14 juni 2021
Tid: 10.00–15.00
Ålder: 13–19 år
Stadsdel: Södra innerstaden
Krav: Streetdance Nybörjare: För dig som inte har tagit danslektioner eller dansat på annat håll tidigare. Här går vi igenom grundsteg, lär oss koreografi och freestyle. Ingen förkunskap krävs. Fortsättning: För dig som har danskunskaper sen innan i vilken dansstil det än är. Vi kommer att jobba med fördjupning i ens egna uttryck, freestyle och koreografi. Digital musikproduktion Nybörjare: Har du ingen tidigare förkunskap i digital musikproduktion är det här gruppen för dig. Här går vi igenom grunderna i Logic X och lär oss verktygen för att börja producera vår egen musik. Fortsättning: Om du har tidigare erfarenhet och grundkunskaper inom musikproduktion är det hit du ska anmäla dig. Vi kommer dyka djupare i olika arbetssätt samt i några av de instrument och effekter som man använder i digital musikproduktion. Låtskrivning/Inspelning Nybörjare: Här behöver du inga förkunskaper. Kom och lär dig massa nytt! Fortsättning: Du ska ha tidigare erfarenhet av inspelningsteknik eller låtskrivande.
Ta med: Streetdance: Inomhusskor och vattenflaska
Kontaktperson: Streetdance: Madeleine Ngoma, madeleine.ngoma@malmo.se, Digital musikproduktion: Daniel Stengård, daniel.stengard@malmo.se, Låtskrivning/Inspelning: Toju Jemide, toritsejuosawe.jemideaibueku@malmo.se
Kategori:

Plats

Kulturhuset Mazetti

Friisgatan 15 B
Malmö, 214 21 Sverige

+ Google Map

Arrangör

Malmö Kulturskola
E-post:
Webbsida: www.malmo.se/kulturskolan
Kul i Malmö