Laddar Aktiviteter
  • Detta event har redan ägt rum.

MAKE IT! Camp Digital musikproduktion

Vill du göra hiphop-beats? Eller kanske bli nästa stora house-producent? Kom och lär dig producera din egen musik med datorn som instrument. Vi arbetar i programmet Logic Pro X. Det finns två olika nivåer du kan välja mellan baserat på vilka förkunskaper du har, nybörjare och fortsättning. Vi har all nödvändig utrustning på plats så ni behöver inte ta med er något särskilt.

Nybörjare: kl 10:00-12:00 För dig som är ny till världen av musikproduktion. Här går vi igenom grunderna i Logic Pro X och lär oss grundprinciperna av musikskapande med datorn som huvudinstrument. Ingen förkunskap krävs!
Fortsättning: kl 13:00-15:00 För dig som har tidigare erfarenhet av digital musikproduktion och känner att du har koll på grunderna. Vi kommer att jobba med fördjupning i olika produktionstekniker och mjukvaruinstrument/effekter.

torsdag 16 juni 2022

Information

Datum: torsdag 16 juni
Tid: 10.00–15.00
Ålder: 13–19 år
Stadsdel: Centrum
Krav: Inga
Ta med: Inget
Kontaktperson: Daniel Stengård
Är er lokal tillgänglighetsanpassad? Exempelvis finns det HWC, omklädningsrum, närliggande parkering/angöringsplats, dörröppnare/automatiska dörrar eller hiss.: Hwc och hiss. Kontakta oss om ni har särskilda behov så hittar vi tillsammans en bra lösning.
Kategori:

Plats

Malmö Kulturskola

Friisgatan 15B
Malmö, 21421

+ Google Map

Arrangör

Malmö Kulturskola
E-post:
Webbsida: www.malmo.se/kulturskolan
Kul i Malmö