Laddar Aktiviteter
  • Detta event har redan ägt rum.

Lördagsöppet på Malmö Kulturskola

Lördagen 29 november klockan 10-15 öppnar vi upp Kulturskolan för alla som är nyfikna på vad man kan göra hos oss. Testa på piano, 3D-penna, dans, kör, trummor, rap, teater och gitarr. Det går bra att ta med sig kompisar! Aktiviteterna är uppdelade i åldrarna 13-15 år, 10-12 år samt 8-9 år.

Malmö Kulturskola erbjuder massor av kurser och andra aktiviteter på kvällar och helger för alla barn och unga i Malmö. På Lördagsöppet kan du testa på några av dessa aktiviteter innan du bestämmer dig för om du kanske vill börja på en kurs.

Det är drop in som gäller. Du behöver alltså inte anmäla dig. Hämta en biljett till det pass du är intresserad av i receptionen tidigast 15 minuter innan passet börjar. Och du får gärna ta med kompisar!

Alla aktiviteter är gratis på Lördagsöppet!

Du hittar alla aktiviteter och tider här:
https://malmo.se/Uppleva-och-gora/For-familjer-barn-och-unga/Malmo-Kulturskola/Gratis-helg-och-lovaktiviteter/Lordagsoppet-26-november.html

Information om tillgänglighet (klicka för mer info)
  • Tillgång till tillgänglig/rullstolsanpassad toalett.
  • Ingången har dörröppnare/automatiska dörrar.
  • Lokalen har hiss/ramp.
  • Ledstråk för personer med synnedsättning finns.
  • Navigeringstavla för personer med synnedsättning finns.
  • För personer med intellektuell funktionsnedsättning finns möjlighet att ställa extra frågor till tillgängliga ledare på plats. Vi använder ett enkelt språk och kan förklara särskilda begrepp för att alla ska förstå. Det finns möjlighet att anpassa inlärningstakten.
  • Vår ordinarie verksamhet är tillgänglighetsanpassad så att barn och unga med funktionsnedsättningar kan fortsätta i föreningens verksamhet.
Datum: lördag 26 november 2022
Tid: 10.00–15.00
Ålder: 8–15 år
Stadsdel: Centrum
Kontaktperson: isis.holzer@malmo.se
Kategori:

Plats

Malmö Kulturskola

Friisgatan 15B
Malmö, 21421

+ Google Map

Arrangör

Malmö Kulturskola
Telefon: 040-344800
E-post:
Webbsida: www.malmo.se/kulturskolan
Kul i Malmö