Just nu erbjuder Kul i Malmö enbart digitala aktiviteter – detta gäller fram till och med den 31 mars! Ta hand om er!

Laddar Aktiviteter
  • Detta event har redan ägt rum.

Konsert & workshop

Bild på bandet.

Detta vill du inte missa! Livebandet Ouroboroz och hiphop-artisten Fröken B kommer till Stora salen i Studiefrämjandet den 15 februari! Konserten drar igång kl. 19 men innan det blir det en workshop riktad till dig som är musikintresserad kl. 16 i samma lokal.

Workshopen kommer fokusera på vilken roll har instrument som traditionellt förknippats med populärmusik, såsom gitarr, bas, piano och trummor i dagens musikscen? Samt, vilka möjligheter och utmaningar finns med dessa instrument i allt från låtskapande till live-sammanhang? Bandet Ouroboroz bjuder in till att utforska dessa frågor tillsammans med oss under en workshop. Vi tar avstamp inom hiphop, men riktar oss till unga musiker, låtskrivare, producenter eller allmänt musikintresserade inom alla genrer. Kom och låt dig inspireras och dela med dig av dina erfarenheter!

 

OM ARTISTERNA:

OUROBOROZ

Ouroboroz skapar gränsöverskridande musik och utmanar traditioner med grunden i den spelade livemusikens magi. De välrenomerade musikerna i bandet skapar organiska liveproduktioner tillsammans med normbrytande och utmanande artister. Ouroboroz har nyligen haft livekonserter och släppt en EP tillsammans med artisten Jimi T Saint.

Ouroboroz skapar genrebreda arrangemang som utmanar reglerna kring vilka sound livemusik passar till. Med en förkärlek för beats och tungt sväng skapar dem en liveupplevelse sent att förglömma. Utöver livespelningar håller även Ouroboroz workshops i musik för barn och unga.

Medlemmarna i bandet ser du också med artister som Viola Martinsson, Seinabo Sey, Cajsa Siik, Jimi T Saint, Billy Edd, Released Gospel Choir, Emil Assergård, Judith Rindeskog, Guldgossen, Firstnighter med flera.

Medlemmar i bandet: Adam Björklund – Gitarr och Keys, Elin Andersen – Sång, Johan Landenmark – Bas, Martin Carlsson – Gitarr, Mikaela Hansson – Keys och Niklas Lindroth – trummor

FRÖKEN B

FRÖKEN B har varit en självklar del av den svenska hiphopscenen i över 15 år. Både som soloartist och som ena halvan av hiphop/soul-duon SILVERSYSTRAR. Under åren som gått har Fröken släppt musik och spelat flitigt runt om i landet. Hon har intagit scener på alltifrån festivaler och klubbar till anstalter och operahus. Rapparen har en förkärlek för klassiska hiphop-beats och levererar välskrivna verser om vemod, lojalitet och känslan av att aldrig ge sig. Göteborgs-Posten beskriver det som “Uttrycksfullt och rättframt från början till slut” (GP 13/6-13).

 

 

 

lördag 15 februari 2020

Information

Datum: lördag 15 februari 2020
Tid: 16.00–21.00
Ålder: 13–25 år
Stadsdel: Södra innerstaden
Anmälan: Fri entré och ingen förbokning krävs.
Kostnad: Gratis
Kategori:
Övrigt:Förälder/målsman är ansvarig för deltagare men behöver inte (alltid) sitta med under aktiviteten. Om/När förälder/målsman inte är på plats är det viktigt att deltagare har kontaktuppgifter till förälder/målsman med sig.

Plats

Studiefrämjandet Stora Salen

Ystadsgatan 53 c
Malmö,214 44Sverige

+ Google Map

Arrangör

Ouroboroz
Webbsida: www.ouroboroz.se