Just nu erbjuder Kul i Malmö enbart digitala aktiviteter – detta gäller fram till och med den 24 januari! Ta hand om er!

Laddar Aktiviteter
  • Detta event har redan ägt rum.

Konsert: Live Night

040 Live och Arena 305 presenterar en kväll med unga lokala musiker där hårt och mjukt blandas i ett fullspäckat program.

I en stad där det unga kulturutövandet blomstrar utgör kvällen en självklar del på Malmö Live. Tillsammans skapar vi en plattform för okända duktiga band och artister att få komma ut och spela i ett etablerat sammanhang. Så kom, häng, och njut av Malmös talanger. Du kommer att minnas var du såg dom först!

Konserten sänds på www.malmolive.se och på Malmö lives facebooksida.

Speltider
DJ Mahmoud 20.00 – 20.05
Holmes 20.05 – 20.25
DJ Mahmoud 20.25 – 20.35
Mami Umami 20.35 – 20.55

Läs mer om de medverkande:

DJ- Mahmoud
Mahmoud är en DJ från Malmö. Han startade sin Dj & musikkarriär 4 år sedan. På senare år har han utvecklat sig med att spela olika typer av musik. Han hade spelningar i Sverige där hans DJ-karriär har börjat ta fart på riktigt och inför 2019 började han få bokningar.
Gillar du HipHop,RnB och EDM musik då är det en DJ du kommer att tycka om!

Holmes
Med genomtänkta melodier, en sårbarhet och ett lugn berör Holmes musik även de som rör sig utanför folk-americana-pop genren. Hennes starka och unika röst är hennes främsta verktyg när hon förmedlar personliga budskap och erfarenheter via hennes akustiskt ljudande musik. Holmes musikvärld är en värld som en vill befinna sig i genom vått och torrt, genom tungt och lätt, genom tid och rum. Just tid är ett återkommande tema i hennes musikaliska verk och är även något hennes kommande debut-EP ”Aliwe” grundar sig i, då den innehåller hennes personliga upplevelser från den tid hon spenderat vid liv. I kronologisk anda släpper Holmes sin debutsingel ”Born” 19e maj 2021.

Mami Umami
Mami Umami kommer från dem djupaste skogarna där ingen kan höra dig skrika. Efter att trion bildat en ensemble gav de sig ut för att finna passion. I denna skog befann sig primitiva instrument, dem plockade upp dem och skapade elden. MEN det var något som fattades. Efter en dekad av sökande i sin ändlöshet blev deras terratorium plundrat av en större stam. Stammen förde Trion till den allsmäktige Jackie, även känd som Mami. Ensemblen fick domen att offras till den heliga guden Umami. Innan Giljotinen utförde sin uppgift kom ett åsknedslag som träffade Trion och räddade ensemblen och den allsmäktige Jackie. Ur åskskenet födde Umami till kvartetten en baffe som skulle hjälpa dem i rätt vägar. Ett redskap ingen på denna jorden någonsin fått ta del av tidigare, den överjordiske hypemannen som skulle ge kvintetten styrka i alla lägen. Guden Umami bildade Mami Umami. Här började deras resa

fredag 21 maj 2021

Information

Datum: fredag 21 maj 2021
Tid: 20.00–21.00
Ålder: 15–25 år
Stadsdel: Centrum
Kontaktperson: Kristian Ahlberg
Kategori:

Plats

Online

Arrangör

Arena 305
Telefon: 040-342555
E-post:
Webbsida: malmo.se/arena305
Kul i Malmö