Med anledning av covid-19 pausas alla aktiviteter för de som är över 15 år från den 23 november. Ta hand om er!

Laddar Aktiviteter
  • Detta event har redan ägt rum.

Kampen invigs

Nu inviger vi det urbana sport- och kulturcentret Kampen. Välkomna den 31 oktober kl 11–12 för musik, uppvisningar och gratis mat.

Under höstlovet invigs det urbana sport- och kulturcentret Kampen  på Kopparbergsgatan 6-8 i Sofielunds industriområde i Malmö.

Under invigningen i graffitihallen blir det uppvisningar från verksamheterna i huset, musik av dj-duon SnL och mat från Simple Food Truck. De första 200 besökarna får hamburgare! Samtidigt kommer föreningen Kul på Hjul att lära barn att cykla.

På Kampen hittar du roller derby-föreningarna Crime City Rollers och Malmö Royal, parkour med Quality Runners, Fritidsbanken och Klättercentret Skåne. Malmö Cirkusskola har inte flyttat in än men är på väg. Verksamheterna har egna ingångar och lokaler, men mellan dem ligger graffitihallen.

Fritidsbanken är ett bibliotek för sport- och fritidsutrustning. Det öppnar 31 oktober på Kopparbergsgatan 8. Här kan besökare både lämna och låna gammal utrustning.

Kul på Hjuls cykelskola pågår hela höstlovet. Mer info om den och annat skoj på kulimalmo.se

Fritidsförvaltningen är tillsammans med verksamheterna värd för invigningen.

tisdag 31 oktober 2017

Information

Datum: tisdag 31 oktober 2017
Tid: 11.00–12.00
Ålder: 6–25 år
Stadsdel: Södra innerstaden
Kostnad: Gratis
Kategori:
Övrigt:Förälder/målsman är ansvarig för deltagare men behöver inte (alltid) sitta med under aktiviteten. Om/När förälder/målsman inte är på plats är det viktigt att deltagare har kontaktuppgifter till förälder/målsman med sig.

Plats

Kampen – urban sport och kultur

Kopparbergsgatan 6-8
Malmö,214 44Sverige

+ Google Map

Arrangör

Fritidsförvaltningen
Kontaktperson: Hannah Nilsson
Telefon: 0734208682
Webbsida: www.kulimalmo.se