Laddar Aktiviteter
  • Detta event har redan ägt rum.

Heleneholm summerdays

Daglägret är öppet för alla barn i årskurs 4-6 dock kommer elever från skolor i närområdet till Heleneholms sporthall att prioriteras en plats först. Vi har varje vecka plats för ca 40 barn.

Barnen kommer under veckan att få prova på olika idrotter med hjälp av föreningar så som Malbas, Heleneholms IF, Prespa Birlik och Bowdown. Detta är alla idrotter som finns i närområdet, med tanken om att man inte ska behöva ta sig så långt för att idrotta, om man fastnar för en idrott och vill fortsätta träna. Vi kommer varje dag att ge barnen lunch och mellanmål mot en mindre avgift.

måndag 26 juni 2017

Information

Datum: måndag 26 juni 2017
Tid: 09.00–15.00

Schema

Upprepas: Måndag till fredag fram t.o m 7 juli.
(Visa alla tillfällen)
Ålder: 10–12 år
Stadsdel: Fosie
Krav:
Anmälan: Vid anmälan tas en avgift ut på 200 kronor per barn per vecka då vi serverar lunch och mellanmål varje dag. Utöver mat ingår också ett linne. Anmälan görs till camilla-nordstrom@hotmail.com
Ta med: Idrottskläder
Kostnad: Gratis
Kategori:
Övrigt:Förälder/målsman behöver inte sitta med under aktiviteten men är ansvarig för deltagare. Om förälder/målsman inte är på plats under aktiviteten är det viktigt att deltagare har kontaktuppgifter till förälder/målsman med sig.

Plats

Heleneholm sporthall

Ystadvägen 23B
Malmö,214 45Sverige

+ Google Map

Arrangörer

Malbas
Webbsida: www.malbas.com/
Heleneholm summerdays
E-post: