Just nu erbjuder Kul i Malmö enbart digitala aktiviteter – detta gäller fram till och med den 31 mars! Ta hand om er!

Laddar Aktiviteter
  • Detta event har redan ägt rum.

Häng på Urban Beach

Strandens mest självklara häng med Urban Beach!
Vid T-bryggan på Ribban bygger vi sommarens bästa plats. Det befintliga trä däcket fylls med DJs, gratis wifi, quiz, solstolar, parasoll, palmer, vass och en flamingo. Här låter vi VR, gamebox, tokiga och roliga workshops  samsas med hennamålning och sandslott.

Om du inte är den stillasittande typen så kan du på beachsportplanerna testa afrobeat, handboll, beachvolley, strandtennis, yoga,, SUP, salsa och mycket mer. Dessutom har vi en container fylld med saker som du kan låna – bollar, rack, styltor, spel, böcker, boule, kubb, crocket, jongleringsbollar m.m.

Nu ligger vattenhinderbanan på plats!
I år ligger den och guppar lite längre ut än tidigare, då sanden på botten svept in under lågsäsong, och gjort det mer långgrunt än förra året. Vi gör detta, för att precis som tidigare år, nå vårt säkerhetsdjup på minst 140cm. Samma regler som förra året, och flytvästar finns att låna hos oss. Nu när den ligger lite längre ut kan det vara bra att ha mamma och pappa med sig, särskilt om man inte simmat så mycket i havet. Detta gör att vi har valt att höja åldersgränsen från 7år till 10år. Alltså om man är under 10 år så måste man ha en förälder med sig!

Dessutom har Urban Beach kvällsöppet varje torsdag mellan kl. 18.00-21.00!
Detta är ett häng för en vuxen målgrupp för att vuxna ska få tillfälle att prova vattenhinderbanan utan massa barn springande runt fötterna och lyssna på musik och ta det lugnt på hänget.

OBS! Viktigt att tänka på är att vattenhinderbanan stänger om det blåser mycket. Det kan skifta snabbt att den öppnar eller stänger. Vill du veta hur det är nu se: https://www.facebook.com/urbanbeachmalmo/

 

Alla aktiviteter händer inte samtidigt och hela tiden men mycket händer ofta och länge, för att kolla in just en dag, kan du söka på dagen här i Kul i Malmö, eller besöka vår facebook sida; Urban Beach Malmö, hoppas vi ses!

 

 

fredag 05 juli 2019

Information

Datum: fredag 5 juli 2019
Tid: 11.00–18.00

Schema

Upprepas: Varje dag från den 5/7-4/8
(Visa alla tillfällen)
Ålder: 6–25 år
Stadsdel: Västra innerstaden
Kostnad: Gratis
Kategori:

Plats

T-Bryggan, Ribban

Ribersborgsstranden
Malmö,Limhamn216 13Sverige

+ Google Map

Arrangör

Urban Beach Malmö
Webbsida: www.facebook.com/urbanbeachmalmo/