Laddar Aktiviteter
  • Detta event har redan ägt rum.

Halloween KUL! – Skissa skräck och måla monster

Deltagare samlas under två dagar. Första dagen spenderas med att diskutera olika former av skräck, skissa och utveckla det motiv man målar med akrylfärg eller annan passande teknik under workshopens andra dag. Deltagarna får handledning för varje steg genom hela processen av en bildkonstnär med utbildning i visuell kommunikation. Vi letar inspiration bland allt från olika djurgestalter och urmänniskans primalskräck till dystopiska framtidsskildringar.

Målet är att varje deltagare ska lämna workshopen med ett eget konstverk (av ’sitt eget’ monster). Det kommer ske under förutsättningslösa former för att uppnå en så inbjudande och skapandevänlig atmosfär som möjligt, men förhoppningen är att alla deltagare ska ha fått verktyg och möjlighet att utveckla sin förmåga att uttrycka sig genom visuella medel när de går därifrån.

Kursledare

Kimmo Svensson är bildkonstnär och utbildad visuell kommunikatör med 20+ års erfarenhet av graffiti. Gå gärna in och titta på hans sida på Insta: www.instagram.com/kimmosvensson

Anmäl dig till denna aktiviet
Datum: torsdag 26 oktober
Tid: 15.30–18.30
Ålder: 13–25 år
Kategori:

Plats

Kulturfabriken

Annelundsgatan 55
Malmö, 21444 Sverige

+ Google Map

Arrangör

Studieförbundet vuxenskolan
Kul i Malmö