Just nu erbjuder Kul i Malmö enbart digitala aktiviteter – detta gäller fram till och med den 24 januari! Ta hand om er!

Laddar Aktiviteter
  • Detta event har redan ägt rum.

GRL PWR WKND: Friidrott

Är du tjej/icke-binär och mellan 9 och 19 år? Vill du testa friidrott (slägga, spjut och diskus)? På söndag den 12:e juli kan du träna med några riktiga mästare från Malmö idrottsakademi! Hanna Grönwall, Ida Storm och Victoria Quainoo lär er sina bästa tips och trix.

Kom när det passar dig, det är drop-in mellan kl. 13-16. Vi håller till på Kastplanen på andra sidan om Stadiongatan, (andra sidan gatan från Elda Stadion).

Det är först till kvarn som gäller och vi kommer vid behov att begränsa antalet deltagare på plats. Finns det ingen plats kvar kan du kanske testa någon av de andra aktiviteterna på området så länge och komma tillbaka senare! Missa INTE detta!

 

OBS! Med anledning av rådande situation med Covid-19 ber vi er stanna hemma om ni känner minsta lilla symtom. Vi följer Folkhälsomyndighetens rekommendationer, och ser till att det finns möjlighet att hålla avstånd på plats. Det kommer också att finnas handsprit i lokalerna. 

 

 

söndag 12 juli 2020

Information

Datum: söndag 12 juli 2020
Tid: 13.00–16.00
Ålder: 9–19 år
Kategori:

Plats

Malmö Stadions Kastplan

Stadionområdet
Malmö, Sverige

+ Google Map

Kul i Malmö