Laddar Aktiviteter
  • Detta event har redan ägt rum.

Game Jam

Skapa skräckspel tillsammans med andra barn och unga i Stockholm och Göteborg. Fast online i Discord. Den perfekta lovaktiviteten dig som tycker om att hitta på spännande berättelser, rita, koda eller skapa musik.

Skapa spel tillsammans

Under tre dagar på höstlovet kan du skapa spel tillsammans med andra barn från Göteborg, Malmö och Stockholm och våra spelpedagoger från Kulturskolorna. Temat är Halloween och skräck!

Game Jam är en öppen kreativ spelverkstad där du blir indelad i ett spelteam och tillsammans skapar allt från idé till färdigt spel. För dig som inte har gjort spel förut har vi på tisdagen en introduktion till Scratch, verktyget som vi gör spelen i.

Proffsiga pedagoger

Våra pedagoger finns med och hjälper till och i chatten kan du alltid ställa frågor och be om tips från alla som deltar i Game Jam. Sista dagen avslutar vi med att streama och spela igenom spelen.

Game Jam hålls online direkt i webbläsaren och är helt gratis. Vi träffas i plattformen Discord och skapar spelen i Scratch som är ett gratis spelverktyg på webben. Allt du behöver är en dator (PC/Mac/Chromebook) med internetuppkoppling. Mus, hörlurar och mikrofon är också bra att ha.

Tider

Tisdag 31 oktober, onsdag 1 november och torsdag 2 november. Klockan 10.00-15.00. Game Jam pågår i tre dagar.

Information om tillgänglighet (klicka för mer info)
  • Vår ordinarie verksamhet är tillgänglighetsanpassad så att barn och unga med funktionsnedsättningar kan fortsätta i föreningens verksamhet.
Anmäl dig till denna aktiviet
Datum: onsdag 1 november
Tid: 10.00–15.00
Ålder: 9–13 år
Stadsdel: Centrum
Krav: Du behöver en dator (PC/Mac/Chromebook) med internetuppkoppling. Samt gratis konto på Discord.
Kontaktperson: oscar@gameflame.se
Kategori:

Plats

Malmö Kulturskola

Friisgatan 15B
Malmö, 21421

+ Google Map

Arrangör

Malmö Kulturskola
Telefon: 040-344800
E-post:
Webbsida: www.malmo.se/kulturskolan
Kul i Malmö