Laddar Aktiviteter
  • Detta event har redan ägt rum.

Friisgatan Session – Dans

Lördagens Friisgatan Session har temat dans! Under dagen har du möjlighet att vara med på två feta dansklasser för att sedan avsluta dagen i Klubb Lagret med pizza och Hussni Aziz, aka DJ Bae.

Kvällen schema
16:00 – 17:30 Waacking med Moa
17:30 – 19:00 Afrofusion med Francis “Switch”
19.00 – 21.00 DJ Bae + pizzaslice + klubb

Waacking med Moa

På workshopen kommer vi att gå igenom grunderna i waacking och hur vi sedan kan använda oss av dem för att på egen hand kunna fortsätta att utforska dansen och skapa oss en egen och unik stil. Moa lägger stor vikt i att förmedla om waackingens ursprung.

Öppen nivå – alla välkomna!

Om Moa

Moa Söllgård är en Malmöbaserad dansare som jobbar aktivt inom dansscenen framför allt i Malmö men även runt om i Sverige och Danmark. Hon har jobbat som frilansade dansare och har de senaste åren varit en del av danskompaniet Freestyle Phanatix som turnerar runt i Sverige, Norge och Danmark. Hon är även en av arrangörerna bakom dansfestivalen Malmö Dance Week och den internationella streetdanstävlingen Hip Hop Weekend.

Afrofusion med Francis “Switch”

På dansklassen kommer vi att lära oss Afrofusion. Det är den populära afro-dancehall stilen som dansas allra mest just nu. Afrofusion har sin grund i afromusiken, men där du kan blanda det flesta dansstilarna.
Vi kommer att lära oss olika rörelser inom både afro, dancehall och möjligtvis även lite hiphop. Stilen heter ju trots allt fusion 🙂

Öppen nivå – alla välkomna!

Om Francis

Francis har dansat sedan han var 16 år. Allt från breakdance till hiphop, house och mycket mer. Han har både tävlat, undervisat och själv dömt tävlingar både nationellt och internationellt och har vunnit stora titlar som Juste Debout Scandinavian, Baltic Session och många fler.

DJ Bae + pizza + klubb

Från kl. 19:00 dj:ar Hussni Aziz, aka Dj Bae, i Lagret. Det blir en härlig mix av olika stilar så som hiphop, r’n’b, afrobeat. Hussni har tidigare gjort musikmixar i P3 Din Gata, och dj:ar på klubbar i både Malmö och Köpenhamn. Häng, ät en pizzaslice och fortsätt dansa!

22:00 stänger vi för kvällen

Evenemanget är alkohol- och drogfritt.

lördag 09 april 2022

Information

Datum: lördag 9 april
Tid: 16.00–22.00
Ålder: 13–19 år
Stadsdel: Centrum
Kontaktperson: isis.holzer@malmo.se
Kategori:

Plats

Malmö Kulturskola

Friisgatan 15B
Malmö, 21421

+ Google Map

Arrangör

Malmö Kulturskola
E-post:
Webbsida: www.malmo.se/kulturskolan
Kul i Malmö